{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Heather Ford

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal on võimalik, et sinu paarisuhtes leiavad aset suured armukadedusestseenid. Tundub nagu oleksid sa otsustanud meelega oma partnerit provotseerida. Lõpeta otsekohe ära see ohtlik mäng!

Vallalistele : Enamik teist mõtleb praegusel perioodil rohkem tööasjadele, kui armastusele. Mõned siiski otsivad edasi hingesõpra aga lendavad seda tehes lillelt lillele nagu liblikad. Erinevate kogemuste kogumine ei too kaasa aga soovitud tulemusi. Leia kõigepealt see õige inimene ja tee kõik, et teda endale saada, selle asemel, et oma energiat mõttetult kulutada. 

 

Töö

Pluuto energia võib kaasa tuua mõningast segadust. Tõenäoliselt võib ette tulla mõningaid raskuseid ja takistusi töö juures. Katsu vältida ja ära hoida nii palju, kui võimalik, kõiki lahkhelisid ja erimeelsuseid oma töökaaslastega. Sa ei suuda oma emotsioone kontrollida hetkel ja võid lasta vihahool end kaasa viia. Selle peale aga ei vaadata just hea pilguga ja see võib sulle korvamatut kahju teha ning rikkuda su mainet.

 

 

 

Tervis

Hoidu igasuguste ergutavate vahendite eest, kõige parem, kui sa hoidud üldse sellel nädalal kohvist, kangest teest, alkoholist, suitsetamisest ning vürtsikatest toitudest. Elus on ka muid rõõme, mis ei ole nii kahjulikud tervisele. 

 

Raha

Tähed soosivad su rahaasju praegu ja võivad tuua sulle paar head võimalust panna oma raha kasvama. Võimalik, et sa saad sellel nädalal mõne suurema summa. Aga ole ettenägelik ja ära paiguta oma raha ilma eelnevalt nõu pidamata.  

Kommentaare ei ole