{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, milline ametipost sobib sulle kõige paremini vastavalt sinu sodiaagimärgile?

  Foto : unsplash / Magnet.me Jäär Sa...

 

Foto : unsplash / Magnet.me

Jäär

Sa oled julge ja sihikindel. Sa vajad sellist töökohta, kus sul oleks vajalik konkurents, mis esitaks sulle väljakutseid ning kus sa saaksid panna oma sõna maksma. Sa oled ju sündinud meeskonnajuhiks. Kõik juhtivad töökohad on sulle loodud. Sinust saaks väga hea projektijuht, treener... ühesõnaga kõik sellised valdkonnas, kus sul on jäetud tegevusvabadus ning juhtimine. Üksluisus ei sobi talle üldsegi.


Sõnn

Tõenäoliselt otsid sa loomingulist valdkonda. Kus hästi makstakse. Sa oled hästi loominguline aga otsid sellist töökohta, mis tagaks talle teatud rahalised võimalused. Sulle sobivad kõik sellised valdkonnad, mis on seotud kunsti, muusika ja filmindusega. 


Kaksikud

Sulle sobib ideaalselt personalitöö, kõik, mis on seotud suhete ja kommunikatsiooniga. Sul on mingi eriline anne teistega suhtlemisel. Sa tead alati, millist nõu inimestele anda. Sa tunned ka ruttu igavust ja vajad seega intellektuaalset stimuleerimist. Tõenäoliselt muudad sa oma karjääri mitu korda elu jooksul või siis on sul mitu töökohta korraga. Sulle ei valmista mingit probleemi elada kahte elu paralleelselt.

 

 

 

Vähk

Tõenäoliselt teed sa koostööd sugulaste või tuttavatega. Perefirma asutamine on see, mis sulle ilmselt kõige rohkem meeldiks. Samuti julgustad sa oma lapsi valima selle suuna, mis sulle endale kõige rohkem meeldib. Sa tahad üle kõige, et sinu tööd ja sind ennast hinnataks vääriliselt.

 

Lõvi

Sa oled sündinud selleks, et olla tähelepanu keskmes. Sa tahaksid saada kuulsaks. Ükskõik, mis karjääri sa ka endale ei vali, sa suudad endale nime teha ning saad tuntuks kõige parim töötaja oma valdkonnas. Lõvide seas kohtab erakordselt häid artiste, moeloojaid ja ettevõtte juhte. Sa teed suure äri, mille tahad pärandada ma lastele. Sa tahad teha karjääri, mis märgiks su elu. 

 

 Neitsi

Sinust saaks hea teadlane, toitumisspetsialist või siis arst. Sind tõmbavad sellised valdkonnad, kus sa saad teisi inimesi aidata. Sa vajad endale elus kindlat eesmärki, vastasel korral ei näe sa mingit mõtet. Sa pead tähtsaks töö juures korda ja organiseeritust. 


Kaalud

Sa oled väga hea advokaat. Tänu oma suurele õiglusetunnetusele lähed sa tõenäoliselt õigusteadust õppima. Sa tahad kaitsta teiste huve. Sa oskad inimestega tööd teha. Sa oled hea suhtleja ning tead, kuidas avalikult sõna võtta. 

 

 


Skorpion

Ka oma karjääris tahad sa säilitada teatud salapära. Sa võid valida endale sellise eriala, millest teised aru ei saa või mida nad ei mõista. Näiteks saaks sinust hea detektiiv. Või siis ajakirjanik.

 

Ambur

Sa tahad muuta maailma paremaks paigaks. Sa oled väga hea juht. Hea poliitik. Hea müügimees. Hea investor.  Sa oskad rääkida. Sa tahad palju liikuda, sellepärast ei valmista töö pärast reisimine sulle mingit probleemi. 

 

Foto : unsplash / krakenimages

Kaljukits

Sa suudad hakkama saada ka kõige keerulisemates olukordades. Sa vajad sellist töökohta, kus su tööd hinnatakse. Sa ei sega kunagi omavahel ära oma tööd ja eraelu.  Temast saaks hea nõustaja ja majandusjuht.

 

Veevalaja

Sa oled sündinud ettevõtjaks. Kui sa ei leia sellist töökohta, mis sulle sobiks, siis lood sa enda ettevõtte. Sa oled tõenäoliselt eraettevõtja. Lisaks sellele on sul suurem kalduvus töötada humaansetel eesmärkidel ja tegeleda heategevusega.

 

Kalad

Tõenäoliselt eelistad sa töötada varjus. Sinust ilmselt kuulsust ei saa aga sinu tööd väärtustatakse. Sa oled helilooja, kes on kirjutanud laule, mida kuulsused laulavad. Sa oled stsenarist, kes on teinud häid filme. Sinu abil ja koostööl on alati valminud suured asjad aga sinu nägu saab harva kuulsaks.

 

 







 





Kommentaare ei ole