{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

 Armastus

Paaridele : Võimalik, et sinu armuelu taevasse ilmuvad mõned pilved sellel nädalal. Ära võta kasutusele jõu- ja ilu mänge, ära mängi türanni ega võta teist inimest, kui enda isiklikku omandit. Aga vaadates olukorda mõne teise nurga alt, võivad teie erimeelsused osutuda mõnikord huvitavateks.

Vallalistele : Tõenäoliselt seisad sa sellel nädalal väga delikaatse valiku ees, sest mängus on raha.  Kunagi pole lihtne anda sellises olukorras tarka nõu aga katsu jääda võimalikult ettevaatlikuks. 


Töö

Sa oled viimasel ajal jäänud liiga kauaks loorberitele puhkama. See võib sulle aga kalliks maksma minna. Võta end kätte enne, kui on liiga hilja.

 

 


Tervis

Marss muudab sind sel nädalal eriti närviliseks ning sa võid teiste peal välja elada oma liigset energiat ning agressiivsust. Praegu on õige hetk tegeleda rohkem tervisespordiga või võtta vastu ametialaseid väljakutseid. Mida raskem ja ohtlikum see on, seda paremini mõjub see sulle. Vastasel korral kannatab su pereelu sinu halva tuju all.


Raha

Sinu rahaline seis on hetkel üsna kõikuv. Sa oled soise maa peal ja pead kaaluma hoolikalt iga oma sammu. Olulised väljaminekud võivad tekkida üleöö. Lahendus su probleemidele leidub ainult kokkuhoius.

Kommentaare ei ole