{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Gary Ben...

Foto : unsplash / Gary Bending

 

 Armastus

Paaridele : Sa võid tunda end tänu Kuu seisule palju närvilisemana, emotsionaalsemana ja ärritud rutem. Kui sa ei võta kasutusele vastavaid meetmeid, siis võid see halvasti mõjuda sinu paarisuhtele.

Vallalistele : Merkuuri hea positsioon sinu armastuse sektoris aitab sul leida lahendusi oma probleemidele. Mõned raskused siiski jäävad, eriti juhul, kui sa oled seganud omavahel armastust rahaga. 

 

Töö

Sa oled palju enesekindlam, kui tavaliselt ja lood suuri plaane. Ära siiski tee endale illusioone, mis võivad sulle endale kalliks maksma minna. Kui sa alahindad oma konkurente või võtad liiga suuri riske, siis võib see sulle endale halba teha.

 

 

 

Tervis

Sa kaebad unetuse üle. Katsu leida põhjus - liiga kiire ja stressirohke elu, selle asemel, et võtta unerohtu. Sinu närvisüsteem kannatab selle all. Teisest küljest pööra rohkem tähelepanu oma toitumisele, sest sul on kalduvus liialdada.

 

Raha

Ole sellel nädalal eriti ettevaatlik rahaga ümber käies. Ära kuula mesikeelseid inimesi, kes üritavad sulle kärbseid pähe ajada ning kes tahavad sinul üksnes raha saada. 

 

Kommentaare ei ole