{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ralph Ravy Kayden

Armastus

Paaridele : Paarisuhtes elavate Kaksikute jaoks tuleb see nädal hea, sest üheskoos saate te kõikidest raskustest üle. Ja see on väga hea, sest see muudab teie suhet ainult tugevamaks. 

Vallalistele : Sa ei hakka keerutama: sa tahad armastust ja tõelist armastust oma ellu ning ei rahuldu millegi vähemaga. Aga tõelist armastust iga nurga peal ei kohta. Tõenäoliselt pead sa veelgi taluma mõningaid pettumusi, sest su partnerid ei vasta kõikidele su ootustele.

 

Töö

Sa oled väga ambitsioonikas praegusel perioodil aga selle asemel, et oma projekte kohe ellu viia, pead sa veel järele mõtlema. Planeeri, organiseeri, võta erinevate inimestega ühendust, kes võivad sulle kasulikud olla - see kõik tuleb tulevikus sulle kasuks. Sa võid kindel olla ka oma sõprade toetusele, kes oskavad sulle väga head nõu anda.

 

 

 

Tervis

Praegu mõjutavad sind Jupiter ja Marss, seega energiat peaks sul olema rohkem, kui vaja. Võib-olla kaldud sa liialdama ainult punase liha ja vürtsikate toitude tarbimisega aga õnneks sulle see suuremaid probleeme kaasa ei too.  Su elu see ohtu ei pane. Sellest hoolimata ära unusta aedvilju süüa, eriti rohelisi köögivilju ja võimalikult toorelt.


Raha

Rahalises seisus võib tulla sellel nädalal üks tagasilöök, mis ei ole õnneks väga halbade tagajärgedega. Kui sa ei veeda oma aega hädaldades oma saatuse üle ja haarad härjal sarvist, siis leiad sa ruttu lahenduse.

Kommentaare ei ole