{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kahe sodiaagimärgi jaoks toovad järgmised nädalad kaasa suurt õnne ja kordaminekuid

Foto : unsplash / Bruce Christianson    Ning tänada võivad n...

Foto : unsplash / Bruce Christianson

 

 Ning tänada võivad nad selle eest Vähi tähemärki, kes toob neile kaasa hingerahu ning head õnne. 

Alates 21. juunist algab ametlikult Vähi aeg. Tegemist on olulise etapiga, sest sellega koos algab ka suvi. Igapäevane elu muutub kergemaks, paremaks ning ilusamaks. Sellel hooajal on aga eriti hea õnnega koos kaks sodiaagimärki. 

Kõikide Neitsi tähtkujus sündinute jaoks lõppeb lõpuks ometi probleemiderohke elu. Kaovad viimaste nädalate mured, ununevad kõik rahutused. Järgmistel nädalatel särab nende elutaevas ainult päike. Suvi tuleb vähemalt Neitside jaoks väga ilus ja paljutõotav. Lisaks sellele on sellel suvel õhus eriti palju armastust, mis saab alguse juba jaaniöö paiku... Ärge unustage minna sõnajalaõit otsima...

 

 

Kalade tähtkujus sündinutel on aga täielik õigus puhata. Nad on puhkuse auga ära teeninud. Veetke aega pere ja lähedaste seltsi. Kõik mured kaovad ning asjad hakkavad iseenesest sujuma just selles suunas, nagu te seda soovite. Teie olete sellel suvel oma elu kaptenid. Teil on võimalus ise valida, millist tulevikku te endale soovite. Haarake kõikidest headest võimalustest kinni! 


Kommentaare ei ole