{ads}

HIDE

Viimased

latest

Juunikuu päikesevarjutus täidab 3 sodiaagimärgi soovid

  Selle aasta päikese- ja kuuvarjutused on alanud. Järgmine p...



 

Selle aasta päikese- ja kuuvarjutused on alanud. Järgmine päikesevarjutus leiab aset noorkuu ajal juunikuus. Päike ja kuu joonduvad mõlemad Kaksikute märgis selle nädala 10. juunil, valgustades meie mõtteviisi, suhtlemist teistega ning läbikäimist lähedastega.

Seda päikesevarjutust on võimalik Eestis ainult osaliselt näha. Varjutust on näha kella 12.55 ja 13.20 vahel sõltuvalt asukohast, kus sa viibid (ära unusta silmi kaitsta, kui sa tahad päikesevarjutust näha!).

Astroloogias on toovad noorkuu ajal aset leidvad varjutused kaasa uut algust ja ootamatuid ülestunnistusi. Seda nädalat märgibki uus algus, mis võib paljude elu täiesti segamini lüüa. 

10. juuni päikesevarjutus: millised sodiaagimärgid sellest kõige suuremat kasu saavad? 

 

 

Juunikuu päikesevarjutus on selle aasta esimene (mitte ajada segi maikuus täiskuu ajal aset leidnud kuuvarjutusega). Tõenäoliselt toob ta kaasa suuri muutuseid igapäevases elus ning häid võimalusi kõigile. See on kõige õigem aeg selleks, et sulgeda lõplikult üks peatükk oma elus ning alustada uut ja paremat elu. 

Seekordne päikesevarjutus puudutab kõiki sodiaagimärke väiksemal või suuremal moel. Kolme sodiaagimärki puudutab see varjutus aga rohkem, kui teisi. Tegemist on Vähi, Lõvi ja otse loomulikult Kaksikutega. 

 

Mida toob juunikuu päikesevarjutus kaasa Kaksikutele? 

See nädal võib olla mõne väga tähtsa sündmuse alguseks, mis pöörab su elu täiesti tagurpidi. Ja seda juba sellepärast, et see päikesevarjutus leiab aset sinu tähemärgis. Sellega koos algab täiesti uus peatükk sinu elus. Võib-olla muutuvad mõned suhted teistega. Võib-olla tulevad mõned väga head võimalused. 

 

 

Mida toob kaasa seekordne päikesevarjutus Vähile? 

Võib-olla oled sa märganud, kuidas inimeste huvi sinu vastu on viimasel ajal kasvanud? Suhted teistega on nüüd teisel tasandil ja see paneb sind ennast paremini tundma. Sa hindad neid, kes sind ümbritsevad. Praegu igatsed sa suurema sõltuvuse ja iseseisvuse järele. Seekordne päikesevarjutus võib sulle kätte tuua vahendid, mis võimaldavad sul liikuda oma unistuste täitumisele lähemale.

Ja Lõvile? 

See nädal märgib olulist pöördepunkti sinu elus. Sul võib tekkida tunne nagu ärkaksid sa peale pikka und. Sa oled täis energiat, motiveeritud rohkem, kui kunagi varem ja sul on suured ambitsioonid. Kui peakski mõni takistus tekkima, siis sa saad sellest üle, sest tähed ise näitavad sulle teed. 



Kommentaare ei ole