{ads}

HIDE

Viimased

latest

Juunikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Rose Erkul  Jäära juunikuu ho...

 

Foto : unsplash / Rose Erkul


 Jäära juunikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär. Mõned pinged võivad tekkida lähedastega juunis aga tööalastes asjades on sind ees ootamas väga head uudised. Alustame siiski halbadest uudistest : 2. juunil keerab planeet Veenus sulle selja ja selle tõttu võib sinu ja su lähedaste vahele tekkida mõningaid arusaamatusi ja lahkhelisid. Töö juures ootab sind aga teenitud tasu tänu Merkuurile ja Jupiterile. Ka Marss toetab sind juunis, alates 11. juunist saadab ta sulle oma positiivset energiat ja jällegi tõotab see suuremat edu ja kordaminekuid just nimelt tööasjades, kus sul tekib võimalusi silma paista ning särada.

Sõnni juunikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Peale seda emotsioonidevaba perioodi, mida sa oled viimasel ajal läbinud, on sind ees ootamas ilus ja meeleolukas juunikuu. Veenus ise võtab sind oma soosingu alla juba 2. juunil ning armastuse koha pealt on sind ees ootamas mõned head üllatused. Jupiteri seis pole ainult kõige parem sellel kuul ja see võib kaasa tuua mõningaid takistusi töö juures. 

Kaksikute juunikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikude. Isegi, kui Veenus läheb sinu märgist juunikuu alguses ära, on sind ees ootamas väga ilusad hetked. Eriti just paarisuhtes olevate Kaksikute jaoks tuleb see kuu eriti hea. Lisaks sellele on Merkuur konjunktsioonis sinu märgiga terve juunikuu: töö juures on sind ees ootamas mõned väga head uudised ning kasulikud võimalused, millest kinni haarata õigel ajal.

 

 

Vähi juunikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Juunikuu tuleb sinu kuu armastuse ja romantika tähe all. Alates 2. juunist tagab Veenus sulle head õnne armastuses. Sa tunned, et elu on lõppude lõpuks väga ilus. Paarisuhtes elavad Vähid võivad alustada mõne suurema ühise projektiga. Marss annab sulle vajalikku energiat ning toob su ellu häid võimalusi: haara neist kinni, sest nad toovad sulle palju kasu ja kuulsust, eriti töö juures.

Lõvi juunikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Planeetide seis ei olnud eelmisel kuul sinu jaoks just kõige soodsam, juunikuu toob sulle aga võimaluse säramiseks. Alates 11. juunist võid sa kindel olla planeet Marsi toetusele, kes muudab su vaimset ja füüsilist tervist paremaks. Ka Merkuur soosib sind, muutes paremaks kõiki su ametialaseid ja eraelulisi suhteid. Sind on sellel kuul ees ootamas mitmed toredad ja huvitavad kohtumised ning head võimalused. Kuu lõpus on Veenus konjunktsioonis sinu märgiga ja see toob kaasa palju ilusaid hetki armastuses.

Neitsi juunikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Sinu emotsionaalne seisund paraneb tänu planeetide heale seisule. Armastuse planeet Veenus on tagasi ja hakkab sind oma soosinguga üle külvama, täites su juunikuu romantika ja armastusega. Palju ilusaid hetki lähedastega on sind sellel kuul ees ootamas. Paarisuhtes olevate Neitside suhe muutub tugevamaks ja lähedasemaks, viimasel ajal rahu rikkunud pinged kaovad iseennesest. Töö juures varu aga kannatlikkust, sest Merkuuri energia ei ole praegu eriti positiivne.

Kaalude juunikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Juunikuus pead sa oma suhetes korra looma: 2. juunil keerab Veenus sulle selja ja see võib kaasa tuua palju pingeid sinu suhetesse. Praegu on kõige parem aeg olla kannatlikum ja mõistvam teiste vastu. Töö juures aga toovad tähed sulle head õnne kaasa tänu Merkuurile. Merkuuri ja Marsi hea mõju muudab sind ambitsioonikamaks ja tegusamaks. Töö juures paistad sa sellel kuul silma ja võid karjääri teha.

 

 

Skorpioni juunikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Maikuu oli armastuse koha pealt pigem keeruline ja täis pingeid, juunikuu aga keerab uue lehekülje. Armastuse planeet Veenus on tagasi ja võtab sind oma kaitsva tiiva alla alates 2. juunist. Vallaliste Skorpionite jaoks võib see kuu tuua kaua oodatud kohtumise. Paarisuhtes Skorpionid peaksid kasutama ära Veenuse head energiat, et muuta oma suhet tugevamaks ja paremaks. Juunikuu kahel esimesel nädalal ei tule sul energiast puudu tänu Marsile. Juuni lõpus aga võivad väsimus ja stress sind rohkem kimbutada.

Amburi juunikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Lõpuks ometi saad sa rahulikult hingata. Planeetide seis on juunikuus sinu jaoks soodsam ja võimaldab sul edu saavutada töö juures ja luua korda eraelus. Veenus ei seisa enam sinu vastu ja see viib ära kõik pinged sinu ja su lähedaste vahelt. Alates 11. juunist on sul ka rohkem energiat tänu Marsile.

Kaljukitse juunikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Juunikuu võib kaasa tuua pingeid ja arusaamatusi sinu ja su lähedaste vahele tänu Veenusele, kes on sinu märgiga opositsioonis. Võib-olla tuleb sul mitu tõsist jutuajamist partneriga maga pidada sellel kuul. Ka töö juures tuleb takistusi ette, sest Marss on samuti opositsioonis. Aga ära muretse, sest juunikuu keskpaigas jõuab Marss Lõvi märki ja sellega koos saad sa tagasi hea tuju.

Veevalaja juunikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Juunikuus võib stress sind rohkem kimbutada, eriti kuu teisel poolel, kui mitmed planeedid sinu vastu seisavad. 11. juunil on Marss opositsioonis sinu märgiga ja see võib tuua kaasa väsimust ja närvilisust. Paarisuhtes olevad Veevalajad võiksid meeles pidada, et oma tööalaseid muresid ja probleeme ei maksa koju tuua. 27. juunil on ka Veenus sinu märgiga opositsioonis ja see võid tekitada erimeelsuseid lähedastega. Sellest hoolimata soosivad sind ikkagi Merkuur ja Jupiter, seega tööasjades peaks sind ees ootama ka head uudised.

Kalade juunikuu horoskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. Juunikuus võid sa lõpuks ometi hingata kergendatult, sest probleemid sinu ja su partneri vahelt kaovad. Veenus oli pikka aega opositsioonis sinu märgiga ja täitis sind ebakindlusega, nüüd toob ta tagasi rahulolu ja õnne su eraellu. Alates 2. juunist võid sa toetuda Veenuse kaitsele ja toetusele. Vallalisi Kalasid ootab ees üks ilus kohtumine. Merkuur ainult võib juunis kaasa tuua mõningaid tööalaseid takistusi ning viivitusi.


Kommentaare ei ole