{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Anne Nygard   Armastus Paaridele ...

Foto : unsplash / Anne Nygard

 

Armastus

Paaridele : Sinu paarisuhtes peaks valitsema praegusel hetkel suur rahu ja vaikus. Mitte ükski suurem planeet ei mõjuta otseselt sinu suhet, seega ei tohiks sul ette tulla probleeme ega vaidlusi koduseinte vahel. Aga samas jäävad ära ka suuremad kirehood.

Vallalistele : Praegu peaks su hinges aset leidma tõeline torm. Naised ilmselt kaebavad ma saatuse üle, mehed ei tea, kust leida lahendust oma suhteprobleemidele. Väike nõuanne: ärge tormake lohutust otsima esimese ettejuhtuva käte vahelt.

 

Töö

Töö juures avaneb sul võimalus suuri asju korda saata ja näidata välja suuremat ettevõtlikkust. Pinguta kahekordselt, näita välja, milleks sa võimeline oled. Väldi kahtlejate ja teisitimõtlejate seltskonda, kelle eesmärk on sind takistada.

 

 

Tervis

Suuremaid terviseprobleeme sul karta ei ole vaja. Selleks aga, et olla täie tervise juures, pead sa pöörama suuremat tähelepanu oma toitumisele. Ära liialda punase lihaga ning söö rohkem värskeid aedvilju. Söö rohkem lahjat liha ning kala ning ära liialda alkoholiga. 

 

Raha

Rahaasjades ootab sind ees üks suur takistus. Võib-olla mõned kinnisvaraga seotud probleemid. Võib-olla ootamatud väljaminekud. Katsu ennetada seda olukorda, et see ei tuleks täiesti ootamatult ja nii on sul kahjud väiksemad. Jäta endale piisavalt raha pangaarvele, et olla valmis igaks elujuhtumiks. 

Kommentaare ei ole