{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Alesia Kazantseva

Armastus

 Paaridele : Sa oskad oma võlusid ära kasutada väga osavalt. Sa kasutad ka ära oma head huumorimeelt ning elurõõmu, et muuta oma paarisuhet paremaks. Sellel nädalal saad sa oma tahtmist, sinu ja su partneri vahel valitseb üksmeel ja harmoonia. 

Vallalistele : Sa tunned rohkem, kui kunagi varem, et tahad lihtsalt lennata liblikana õielt- õiele ja mitte muretseda homse päeva pärast. Praegusel perioodil võid sa võita südameid aga need suhted ei jää kestma.

 

Töö

Sa ei saa jääda lootma heale õnnele, kes tuleks ja kõik korda seaks sinu tööasjades. Sa pead ise pingutama ja vaeva nägema, et asjad sujuksid vastavalt sinu soovidele. Sa pead hoidma silmad lahti ja kohanema iga olukorraga võimalikult ruttu. Sest suured muutused võivad sellel nädalal aset leida ja sa pead selleks valmis olema. Aga ära arva, et need muutused on ainult negatiivset laadi. 

 

 

 

Tervis

Sinu tervis on heades kätes tänu Jupiteri ja Pluuto heale positsioonile. Sul ei tule puudu elujõust, rõõmsast meelest ega energiast. Sa suudad kõik oma tegevused lõpule viia. Ainult Jupiteri energia võib panna sind liialdusi tegema ning Uraan muuta närvilisemaks. Katsu oma toitumist paremini kontrollida ning maga rohkem. 

 

Raha

Rahalise külje pealt võib sul ette tulla mõningaid probleeme. Ole ettevaatlik enne, kui millelegi alla kirjutad. Ära anna raha välja kerge käega. Näe kaugemale ja keeldu kahtlastest tehingutest. Ära tee sellel nädalal ühtegi suuremat ostu, sa võid seda hiljem kahetseda. 


Kommentaare ei ole