{ads}

HIDE

Viimased

latest

24. juuni täiskuu toob kaasa suure pöörde

  Foto : unsplash / Guzman Barquin Selle suve esimene täisku...

 

Foto : unsplash / Guzman Barquin

Selle suve esimene täiskuu tõuseb taevasse 24. juunil. See on hea aeg selleks, et leida vastuseid oma küsimustele ja olla paremini ette valmistatud aasta teiseks pooleks. 

Ilmselt lootsid paljud, et peale seda, kui Merkuuri retrograad on lõppenud ning suvine pööripäev möödas, saabub kaua oodatud rahu, ent 24. juuni täiskuu Kaljukitse märgis toob kaasa oma osa probleeme ja emotsioone. Tegemist on selle aasta kolmanda superkuuga.

Seda täiskuud kutsutakse ka Maasikate või Rooside täiskuuks. Seekordne täiskuu paneb meid rohkem mõtlema oma tuleviku peale. Ehk teiste sõnadega, kui sa saaksid midagi muuta oma elus, siis mida sa teeksid? 

Juunikuu lõpus saab läbi niiöelda kosmiline puhastus, mis sai alguse 2020. aastal. Seekordne täiskuu toob vastuseid ja lahendusi mitmetele küsimustele, mis aitavad paremini ette valmistuda tulevikuks. 

Seda täiskuud mõjutab kõige rohkem just Kaljukitse märk, kes ei lase meil hõljuda unistuste pilvel vaid tahab, et me elaksime nüüd ja praegu päris elu. Kaljukits tahab käegakatsutavaid plaane, midagi konkreetset, mida on võimalik ellu viia. Mida sa saad ise ära teha, et muuta oma tulevikku paremaks? 

 

 

Selle täiskuu ajal võid sa saada uue ja parema tööpakkumise või palgatõusu. 

Praegu on kõige õigem aeg panna paberile kõik oma ootused ja lootused. Näe suurelt ja usu, et kõik on võimalik. Kui sa tahad edu saavutada, siis on see võimalik. Ehkki edu mõiste on igal inimesel erinev. Mida tähendab edukus sinu silmis? 

 

Kuidas see täiskuu sinu sodiaagimärki aga mõjutab? 

Nagu ikka, puudutab täiskuu energia kõiki sodiaagimärke aga mõningaid rohkem, kui teisi.

Alustame Jääradest, kelle jaoks annab see täiskuu võimaluse panna oma eesmärgid paika. Sihi kõrgemale ja kaugemale. Sa saad kõik, kui sa ainult julged unistada suurelt.

Mis puutub Sõnnidesse, siis võib juhtuda, et sa otsustad minna edasi õppima või tunned soovi ametialaste muutuste järele. Mina ja õpi, see tuleb sulle ainult kasuks. Sõbralik nõuanne.

Kaksikud aga võivad ära kasutada selle täiskuu head energiat selleks, et tegeleda uute projektidega, mida saadab kindlasti hea edu. 

 

 

Seekordne täiskuu muudab Vähi tähtkuju esindajaid enesekindlamateks ning tänu sellele julgevad nad rohkem sõna võtta, mõtteid vahetada ja küsida seda, mida nad on väärt. 

Lõvidel ei tule puudu headest ideedest ja plaanidest, mis võivad muuta paremaks nende elu. Hoia silmad ja kõrvad lahti, sest üks hea uudis ei ole enam kaugel.

Mis puutub Neitsidesse, siis täiskuu Kaljukitse märgis valgustab teerada, mis viib neid parema eluni.

Kaalud aga kohtuvad ühe inimesega oma minevikust, keda nad pole ammu näinud.

Skorpionid kasutavad selle täiskuu energiat ära selleks, et luua kord oma peas, unustada minevik ning mõtelda ainult sellele, mida tulevik neile toob. 

Amburid võivad saada ühe korraliku rahasumma täiesti ootamatul moel. Palju õnne!

Kaljukitsede juurde nüüd. Jaanuaris juhtus midagi, mis siiamaani toimib. Tõenäoliselt oled sa aru saanud, mis valdkonnas sul rohkem potentsiaali on. 

Veevalajad võivad saada juba sellel neljapäeval teada ühe väga olulise asja, mis osutub nende tuleviku suhtes määravaks. 

Kalade projektid saavad hea tõuke ja hakkavad kiiremini edasi liikuma. Tegemist on plaanidega, mille kallal nad on töötanud viimase poole aasta jooksul ja millest nad pole teistele suurt rääkinud. 

 

 

 


Kommentaare ei ole