{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, milline sodiaagimärk saab maikuus suurema summa raha

Foto : unsplash / Almos Bechtold      Ühe sodiaagimärgi jao...

Foto : unsplash / Almos Bechtold

 

 

 Ühe sodiaagimärgi jaoks tuleb selle aasta maikuu erakordselt hea. Ta võib oodata sellel kuul ametikõrgendust, palgatõusu, suuremat rahasummat või siis häid investeerimisvõimalusi. 

Planeetide seis on sellel kuul väga soodne just ühe sodiaagimärgi jaoks. Astroloogide sõnul on lausa kindel, et just sellel kuul saab ta ootamatult suurema summa raha.

 

 

 

 

Praegu käimas olev Sõnni aeg ( 20. aprill - 21. mai ) on kõikide rahaliste tehingute jaoks väga soodne periood, aidates kaasa finantsalase võimekuse ja elutaseme paremaks muutmisele. Sõnni pragmaatiline ja stabiilne energia julgustab meid kasutama oma raha targalt, mõtlema säästmise peale ning hoiduma riskantsetest tehingutest. 

 

Millist sodiaagimärki saadab selle aasta maikuus hea rahaline õnn? 

Kui sa oled sündinud Veevalaja tähtkujus, siis on planeetide seis sinu jaoks erakordselt hea. Seda oli ette näha, et sellel aastal juhtub sinuga midagi head, sest Saturn ja Jupiter saadavad sind juba eelmise aasta detsembrikuust saadik ning on juba palju muutuseid su ellu toonud. Aga see pole veel kõik. Kui sul on mõni suurem plaan, mille sa tahad ellu viia, siis praegu on selleks kõige õigem aeg. 

 

 

 

Kirjuta oma märkmikusse üles, et neljapäev, 13. mai toob sulle ühe väga hea üllatuse. Sellel päeval võid sa kõikidele lepingutele alla kirjutada ning investeerida. Õnne ja rikkuse planeet Jupiter ning vastutustunde planeet Saturn reastuvad ühele joonele sinu märgis ning see toob sulle kaasa midagi väga head. 

Need 2 hiigelplaneeti ühendavad oma energia, mis hakkab sinu kasuks toimima ning viivad su teelt takistused. Lõpuks ometi saad sa väärilist tasu oma töö eest. 

Sellel päeval võid sa saada väga häid uudiseid ning sinu rahaline seis võib märkimisväärselt paraneda sellel kuul. 

Kasuta seda targalt ja mõistlikult! 


Kommentaare ei ole