{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 31. mai ja 6. juuni vahel

Foto : unsplash / Anders Jilden    Planeet Veenus lahkub Kak...

Foto : unsplash / Anders Jilden

 

 Planeet Veenus lahkub Kaksikute märgist ja jõuab Vähi märki 2. juunil.


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)  - Töö juures ootavad sind head uudised sellel nädalal

Kallis Jäär. Mis puutub eraellu, siis sind on ees ootamas natuke keeruline nädal, mis toob kaasa mõningaid arusaamatusi ja lahkhelisid. Veenuse energiast Kaksikute märgis lõikasid ka sina mingil määral kasu, nüüd, kus Veenus 2. juunil Kaksikutest lahkub, hakkab see hea õnn kaduma, sest Veenus keerab sulle selja. Aga kogu lootus ei ole veel kadunud, sest Kuu toob sulle ikkagi head õnne kaasa reedel ja laupäeval (4 ja 5. juuni). Mis puutub tööalastesse asjadesse, siis on sind ees ootamas mõned väga head uudised.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Õhus on armastust

Kallis Sõnn. Tunnete pinna pealt on viimasel ajal olukord olnud üsna vaikne. Nüüd aga hakkavad asjad muutuma tänu Veenusele, kes kolmapäevast alates sind oma soosingusse võtab tagasi. Armastus on ilus ja eriti romantiline pühapäeval, 6. juunil, kui isegi Kuu seis on sinu jaoks väga soodne. Töö juures tuleb see nädal aga väga kiire ja tegus.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Pingeline nädal

Kallid Kaksikud. Planeet Veenus lahkub sinu märgist kolmapäeval, 2. juunil. Enne seda katsu aga rääkida oma elukaaslasega kõik probleemid sirgeks, sest kolmapäev ja neljapäev võivad juba kaasa tuua oma osa pingeid, eriti töö juures. Ka Kuu seis pole praegu sinu jaoks soodne. Reede ja laupäev toovad sulle aga head õnne.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Sind ootab ees ilus nädal ja veelgi parem juuni

Kallis Vähk. See nädal on sinu nädal! Kõigepealt jõuab Veenus ise sinu märki ja külvab su sõna otseses mõttes armastusega üle. Terve juunikuu toob sulle palju head õnne, nii armastuses, kui tööasjades. Vallalised Vähid peaksid kindlasti tegema meeldejäävaid kohtumisi sellel kuul. Kuu seis toob sulle head õnne teisipäeval 1. juunil, kolmapäeval ja neljapäeval. Igas plaanis tuleb see nädal üle ootuste hea. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Armastus on ilus

Kallis Lõvi. Nädala alguses on Kuu opositsioonis ja võib seega põhjustada viivitusi ning takistusi töö juures. Aga ära muretse, sest Merkuur soosib sind ja annab sulle lahendused kõikidele probleemidele. Mis puutub armastusse, siis elu on ilus tänu Veenusele, kes toob su ellu romantikat ja toetab sind nädala alguses. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Sind on ees ootamas toredad kohtumised

Kallis Neitsi. Mitte ainult Vähi nädal ei tule romantiline. Sest planeetide seis toob head õnne ka sulle, sest Veenus tuleb lõpuks ometi sinu kõrvale tagasi. Peale keerulist perioodi, tunned sa lõpuks ometi end hästi. Vallalisi võib ees oodata ilus kohtumine. Kuu seis pole sinu jaoks soodne nädala keskel ja sellepärast võid sa olla halvas tujus.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Ära unusta puhata

Kallid Kaalud. Sellel nädalal saad ka sina Veenuse romantilisest energiast kasu. Alates kolmapäevast on õhus romantikat ja armastust. Sa tunned end väga hästi tänu armastuse planeedile ning romantilisele Kuule, mis sulle pühapäeval head õnne toob. Reedel ja laupäeval võiksid sa ainult natuke rohkem puhata.

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Armastus on tagasi

Kallis Skorpion. Kui viimased ajad on olnud natuke keerulised - võib-olla oled sa üle elanud lahutuse või südamevalu - siis nüüd tuleb armastus sinu õue peale tagasi. Alates 2. juunist hakkab Veenus sind soosima ja muudab su elu ilusaks. Kolmapäev ja neljapäev toovad sulle eriti palju õnne.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Mõned tööalased takistused võivad tekkida

Kallis Ambur. Planeetide seis on praegu soodne, alates 2. juunist ei ole Veenus enam opositsioonis ja see muudab sinu paarisuhet paremaks. Merkuur on aga ikka veel opositsioonis ja võib kaasa tuua takistusi töö juures. Ole kannatlik.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Ole kannatlik

Kallis Kaljukits. Mõned probleemid võivad tekkida sellel nädalal tänu Marsile ja Veenusele. Alates 2. juunist keerab armastuse planeet sulle selja ja võib kaasa tuua arusaamatusi ja pingeid sinu paarisuhtesse. Ära katsu iga hinna eest oma sõna maksma panna. Sa võid probleemidest rääkida aga neljapäeval ja reedel, kui õhk peaks parem olema.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21.jaanuar - 19. veebruar) - Uued perspektiivid avanevad

Kallis Veevalaja. Sinu nädal algab üsna hästi tänu Kuu seisule, kes aitab sind nõu ja jõuga erinevates valdkondades. Lisaks sellele on ka Merkuur abivalmis ning toob sulle uusi ja häid võimalusi töö juures. Haara neist kinni. Pühapäeval, 6. juunil võid sa tunda natuke stressi, ära ütle välja kõike, mida sa mõtled.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Head uudised ootavad sind

Kallid Kalad. Sinu nädal algab hästi tänu headele uudistele. Veenus ei seisa enam sinu vastu ja tuleb tagasi selleks, et sind toetada. Lõpuks ometi lahenevad probleemid, mis sinu ja su partneri vahel on olnud ning õhus on jälle armastust. Lisaks sellele toob teisipäeval ja neljapäeval Kuu sulle head õnne. Juunikuu algab väga hästi.

Kommentaare ei ole