{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 17 - 23. mai vahel

Foto : unsplash / Slava Stupachenko      See nädal toob Kak...

Foto : unsplash / Slava Stupachenko

 

 

 See nädal toob Kaksikute ellu palju armastust, romantikat ja meeldejäävaid hetki. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Sellel nädalal pead sa puhkama

Kallis Jäär. Tööalastes asjades saad sa sel nädalal väga häid uudiseid tänu Veenusele ja Merkuurile - sa võid neid usaldada ja nende peale kindel olla. Sa võid aga tunda suuremat väsimust. Kuula rohkem ka enda tundeid, sest Marsi aspekt ei ole praegu sinu jaoks soodne ja seetõttu võib sul olla vähem energiat, kui tavaliselt. Eriti väsitavad päevad on sinu jaoks laupäev ja pühapäev ( 22 - 23. mai), sest Kuu on opositsioonis. Puhka rohkem. Teisipäeval ja kolmapäeval (18 - 19. mai) peaksid tähed sulle siiski natuke elujõudu ja motivatsiooni andma.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Sul on rohkem energiat, kui tavaliselt

Kallis Sõnn. Planeet Marss laeb su energiat täis sellel nädalal ja muudab sind ambitsioonikaks ning tegusaks, nii töö juures, kui eraelus. Eriti muidugi nendel päevadel, mis sulle rohkem head õnne toovad : esmaspäeval 17. mail, neljapäeval 20. mail ja reedel 21. mail. Tänu Kuu halvale seisule võid sa aga teisipäeval ja kolmapäeval (18 - 19. mai) olla halvas tujus. Need päevad võivad tuua endaga kaasa mõningaid takistusi ja viivitusi. Mis puutub südameasjadesse, siis 22. mai nädalavahetus on armastust täis. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Veel üks nädal, mis toob sulle palju head õnne

Kallid Kaksikud. Maikuu on sinu jaoks eriti õnnelik kuu, tänu armastuse planeedi Veenuse ja suhtlemise planeedi Merkuuri konjunktsioonile. Nii tööasjades, kui eraelus, saadab hea õnn sind ka sellel nädalal. Eriti palju õnne toovad sulle teisipäev ja kolmapäev (18 - 19. mai) ja nädalavahetus, sest ka Kuu seis on sinu jaoks soodne. Neljapäev ja reede ( 20 - 21. mai) võivad kaasa tuua mõningaid viivitusi aga ära muretse, sest tähed toetavad sind. 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) : Nädal algab hästi

Kallis Vähk. See nädala algus tõotab sinu jaoks tulla väga edukas. Ta algab sellel hetkel, kui Kuu jõuab konjunktsiooni sinu tähemärgiga esmaspäeval 17. mail. Planeetide energia on sinu jaoks eriti soodne neljapäeval ja reedel ( 20 - 21. mail). Kasuta seda aega ära uute plaanide tegemiseks. Nädalavahetusel võib lähedastega või elukaaslasega suheldes pingeid õhus olla, katsu jääda paindlikuks ja olla mõistev. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - See nädal toob puhkust

Kallis Lõvi. Viimasel ajal ei ole kõik läinud sinu ootuste kohaselt. See nädal laseb sul aga rohkem puhata. Kuu on konjunktsioonis sinu tähemärgiga teisipäeval ja kolmapäeval 18 - 19. mail ning toob sulle kaasa head õnne nendel päevadel. Haara kinni kõikidest headest võimalustest, mis su teele tulevad. Lisaks sellele toetab sind ka Veenus ja seega peaks õhus olema palju armastust. Mis puutub tööasjadesse, siis sellel nädalal peaksid sa saama häid uudiseid. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Probleemid lahenevad

Kallis Neitsi. Tänu Veenuse vastasseisule võib suhe elukaaslasega olla pingelisem, katsu jääda mõistvaks ning kuula rohkem. Tänu Kuu toetusele neljapäeval ja reedel (20 - 21. mai) lahenevad ka suhtlemisprobleemid ja te leiate üles omavahelise harmoonia ning rahu. Marss annab sulle vajalikku energiat ning muudab sind nõudlikumaks, seega töö juures peaks sul kõik hästi minema.  


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Armastus muudab sind kauniks

Kallid Kaalud. See nädal tuleb eriti emotsionaalne. Veenus soosib sind, Kuu seis on sinu jaoks hea. Nädalavahetus - laupäev 22. mai ja pühapäev 23. mai toovad su ellu palju rõõmu ja armastust. Vallalisi Kaalusid ootavad ees üllatused, võib-olla isegi mõni romantiline kohtumine... tõenäoliselt inimesega, keda sa juba kaua tunned ja kes sulle nüüd oma tunnetest räägib. Esmaspäev 17. mai võib aga tulla väsitavam.

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) 

Kallis Skorpion. Sellel nädalal annab Marss ise sulle jõudu juurde, kasuta seda aega ära selleks, et oma plaane ellu viia. Viimased nädalad pole olnud just sellised nagu sa oled oodanud nii töö juures, kui eraelus, see nädal aga annab sulle uue võimaluse otsast peale alata ning kõik heaks teha. Hea õnn saadab sind esmaspäeval, teisipäeval ja reedel. Kuu ise saadab sulle palju õnne. Kolmapäeval võid sa aga olla halvas tujus ja õhus võib olla pingeid.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november- 21. detsember) - Head õnne toob Kuu on sinu kõrval

Kallis Ambur. Sellel nädalal on nii Veenus, kui Merkuur sinu märgi suhtes opositsioonis, seetõttu võivad kannatada sinu suhted, plaanid ning kavatsused. Ette võib tulla viivitusi ja takistusi. Aga ära muretse, sest teisipäeval ja kolmapäeval toob Kuu seis sulle head õnne.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Puhka rohkem

Kallis Kaljukits. Nädala algus võib valmistada sulle pigem pettumust. Kuu seis pole sinu märgi jaoks kõige soodsam. Ka Marss on opositsioonis ja seega võid sa tunda suuremat väsimust. Varsti saad sa oma energia ja jõu tagasi ning asjad hakkavad jälle tavapäraselt liikuma. Kuu seis toob sulle õnne neljapäeval ja reedel - alusta uute plaanide tegemisega! Aga ära üle ka pinguta ja katsu meeles pidada, et sellel nädalal pead sa palju puhkama.

 

 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Tähed soosivad sind

Kallis Veevalaja. Tänu planeetide heale seisule sellel nädalal  peaksid sa saama palju häid uudiseid. Tänu suhtlemise planeedi Merkuuri toetusele ning õnneplaneet Jupiteri abile, peaks sul töö juures eriti hästi minema: võib-olla ootab sind ees ametikõrgendus. Teisipäeval ja kolmapäeval on Kuu opositsioonis ja sa võid olla närvilisem. Katsu jääda kannatlikuks, sest nädalavahetus toob sulle eriti palju head õnne ja rõõmu.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Kõige raskem on möödas

Kallid Kalad. Viimasel ajal ei ole asjad töö juures ja eraelus läinud sinu ootuste kohaselt aga see kõik on muutnud sind tugevamaks. See nädal peaks sulle aga palju õnne tooma tänu planeetide toetusele. Sa tunned end hästi ja oled heas tujus. Võib-olla neljapäeval ja reedel tunned sa suuremat väsimust, kui Kuu on opositsioonis.

Kommentaare ei ole