{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 03 - 09. mai vahel

Foto : unsplash / Timo C. Dinger      See nädal toob head õ...

Foto : unsplash / Timo C. Dinger

 

 

 See nädal toob head õnne kõikidele õhumärkidele (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) tänu Veenuse ja Merkuuri heale energiale. Mõlemad planeedid jõuavad sellel nädalal Kaksikute märki. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21.märts - 20. aprill)

Kallis Jäär. Sinu maikuu algab väga hästi ja toob sulle kaasa paar head uudist: alates 3. maist hakkab suhtlemise ja kommunikatsiooni planeet Merkuur sinu huvides tegutsema ning toob sulle kaasa tööasjades häid võimalusi. Kasuta seda perioodi ära enda kasuks. Alates 9. maist on Veenus tagasi ja tõotab sulle head õnne armastuses. 11. mai nädalavahetus võib sulle tuua häid uudiseid. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Veenus jääb sinu märki kuni 9. maini. Kasuta seda head energiat ära ja lahenda kõik probleemid, mis sinu ja su lähedaste vahel olla võivad. Kuula oma tundeid ja katsu aru saada ka teiste vajadustest. Kolmapäev ja neljapäev (5 - 6. mai) toovad sulle eriti palju õnne tänu Kuu seisule. 

 

 

 

 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Merkuur ja Veenus jõuavad tagasi sinu märki ning koos nendega algab eriti hea ja õnnelik periood sinu elus. Alates 4. maist võid sa saada väga häid pakkumisi või kohtuda huvitavate inimestega. Töö juures saad sa häid uudiseid sellel nädalal. Mis puutub südameasjadesse, siis 9. mai nädalavahetus tuleb eriti meeldejääv.


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Ära eira oma tundeid sellel nädalal, sest armastuse planeet Veenus aitab sul oma tunnetes paremat selgust saada ning toob su ellu palju armastust. Reedel ja laupäeva paiku (7 - 8. mai) võid sa tänu Kuu seisule olla impulsiivsem ja närvilisem. Töö juures räägi oma plaanidest ja kavatsusest, eriti nädala alguses, see võib sulle suurt kasu tuua.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Sa võid end ette valmistada headeks uudisteks ja kasulikeks võimalusteks. Alates 4. maist ei tekita Merkuur enam su tööasjades raskusi ja hakkab pigem tegutsema sinu huvides: sa võid julgelt oodata häid uudiseid. Ja see pole veel kõik: pühapäeval toob Veenus su ellu armastust. 

 

 

 

 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Maikuu ei alga just kõige paremini tänu Merkuuri ja Veenuse positsioonile, mis võivad põhjustada takistusi tööasjades. Need, kes elavad paarisuhtes, peaksid hoidma sellel nädalal keelt rohkem hammaste taga, et vältida pingeid õhus. Sa tunned ennast närvilisemana kolmapäeval ja neljapäeval (5 - 6. mai).

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Sind on ootamas head uudised sellel nädalal. Kõigepealt see, et Merkuur ja Veenus liituvad ning hakkavad mõlemad sind toetama. Seega ei tohiks sul sellel nädalal energiast puudu tulla ning töö juures peaks kõik väga hästi minema. Pühapäeval on õhus armastust. Kasuta praegust perioodi ära.

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Peale viimaseid natuke keerulisi nädalaid võid sa nüüd lõpuks ometi rahulikuma südamega hingata ja vabastada end kõigest, mis sind masendab. Sa võid tunda nagu algaks su elu uuesti, kui Merkuur sulle enam takistusi tee peale ei too. Töö juures võid sa saada häid uudiseid. Ka Veenus ei kiusa sind enam ning seega peaksid kaduma erimeelsused ja lahkhelid armastuse asjades. 

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. See nädal ei tule just kõige parem aga ära kaota lootust, sest maikuu ilusamad päevad on sinu jaoks alles ees. Teisipäeval võib sul tööasjades takistusi ette tulla. Ka armastuse asjades ei lähe kõik nii nagu vaja ja õhk võib olla pingeline nädalavahetusel. Katsu rohkem järele mõtelda ja ära ütle kõike välja. 

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Eraelus peaks sul kõik väga hästi minema. Sinu suhe partneriga muutub veelgi tugevamaks, sest Veenus ise toetab sind. Õhus on armastust ja see teeb tuju heaks. Hea tuju saadab sind kõikjal, nii töö juures, kui kodus. Teisipäeval võid sa tunda ainult suuremat väsimust tänu Merkuurile, kes sind enam ei toeta. Kolmapäev ja neljapäev toovad aga head õnne.

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Eelmine nädal oli sinu jaoks pigem keeruline, sellel nädalal tunned sa end juba paremini. Alates teisipäevast on Merkuur tagasi ja hakkab sind toetama taas, seega võib sul sellel nädalal tulla eriti häid võimalusi. Pühapäeval soosib sind ka armastuse planeet Veenus ja õhus on romantikat. 

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

See nädal ei tule just kõige parem, sest Merkuur on teisipäevast sinu vastu. See võib kaasa tuua töö juures pingeid. Eraelus läheb kõik aga hästi, sest Veenuse hea energia saadab sind. Kolmapäeval ja neljapäeval aitab Kuu seis sul pingeid maandada ja end paremini tunda.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole