{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ühe koolidirektori kiri lapsevanemetele eksamite-eelsel perioodil

Foto : unsplash / Jeswin Thomas      Kallid lapsevanemad, ...

Foto : unsplash / Jeswin Thomas

 

 

 Kallid lapsevanemad,

Teie laste eksamite periood on kätte jõudmas. Ma tean väga hästi, et te kõik olete mures sellepärast, kuidas need eksamid õnnestuvad aga ärge palun unustage seejuures, et nende õpilaste seas, kes sellel päeval eksameid sooritavad, on ka mõni tulevane kunstnik, kellel ei ole vaja mõista matemaatilisi võrrandeid. Nende seas on tulevane ettevõtja, kes ei pea meeles pidama kõiki ajaloo suurimaid sündmusi ja inglise kirjanduse suurkujusid. Nende seas on üks tulevane muusik, kelle keemiahinded ei mõjuta tema tulevast karjääri. Nende seas on tulevane sportlane, kes peaks keskenduma rohkem treeningutele, kui füüsikale. 

 

 

 

 

Kui teie laps sooritab eksami heade hinnetega, siis on see väga hea. Kui tal aga ei lähe nii hästi, kui te soovite, siis ärge süüdistage teda. Öelge talle, et see ei ole maailma lõpp, et tegemist on kõigest eksamiga. Oma elu jooksul teevad nad kindlasti palju suuremaid ja tähtsamaid asju. Armastage neid just sellistena nagu nad on ja ärge mõistke neid hukka. 

Vaadake parem, kuidas teie lapsed lähevad maailma vallutama. Üks halb hinne või läbikukkunud eksamitulemus ei muuda tema tulevikku. Ärge unustage, et suured insenerid ja arstid ei ole ainsad õnnelikud inimesed maailmas. 


Direktor

Kommentaare ei ole