{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out    Armastus Paa...

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 

 Armastus

Paaridele : Armastuse planeet Veenus ise kaitseb sinu paarisuhet sellel nädalal. Seega ootavad sind sellel nädalal ees imelised hetked partneriga. Õhus on kevadet ja armastust. Mitte ükski pilv ei tule teie õnne varjutama. 

Vallalistele : Sellel nädalal annab Veenus sulle rohelise tule. Su eraelu peaks olema täis harmooniat, tasakaalu, õrnust ja hoolt. Praegu on hea periood tulevikuplaanide tegemiseks!

 

Töö

Pinguta ikka edasi, isegi kui mõnikord tekib tüdimus ja väsimus. Tegelikult tuleb iga sinu praegune pingutus sulle tulevikus kasuks. Need on nagu seemned, mida sa külvad. Järjepidevus ja kannatlik meel viivad sind sihile.

 

 


Tervis

Sellel nädalal kimbutab sind väsimus. Lisaks sellele on su immuunsus madalam. Midagi tõsist sul karta ei ole aga katsu ennast siiski rohkem hoida. Ära külmeta, sest sellel  nädalal oled sa haigustele palju vastuvõtlikum. Samuti ohustavad sind seljaprobleemid ja nihestused.


Raha

Mis puutub rahasse, siis ei ole sul vaja muretseda. Aga sa ei tohiks oodata ka mingeid suuremaid sissetulekuid sellel nädalal. Praegu ei ole sinu rahasektoris mitte ühtegi planeeti, seega võid sa ise teha, mis tahad. Ja mida sa ka ei tee, sul on alati võimalus asju siluda ja parandada ilma suuremate probleemideta.

Kommentaare ei ole