{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Yoksel Zok

Armastus

Paaridele : Taevas ise on otsustanud tuua su ellu palju armastust. Su suhe partneriga peaks olema praegu väga hea. Te mõistate teineteist suurepäraselt, teie vahel on lähedust ja armastust. Te toetate teineteist kõiges.

Vallalistele : Jupiter võib sulle teha ühe väga suure üllatuse. Ja mis kõige tähtsam, kui Jupiteri aspekt on selline nagu praegu, tähendab see peatset abiellumist. Võib-olla tehakse sulle juba sellel suvel abieluettepanek. 

 

Töö

Ole kannatlik. Sest isegi, kui sul on palju häid ideid ja plaane, siis pead sa arvestama ka võimalike takistuste ja viivitustega. Ära katsu oma tahtmis iga hinna eest läbi suruda, sa võid ise sellest ainult ärrituda. Katsu lahendada probleeme rahulikult ja kasuta seda aega ära selleks, et mõtelda veel kord järele, mida sa õieti tahad. Kõik hakkab varsti ise õiges suunas liikuma.

 

 

 

Tervis

Ära ülehinda oma võimeid. Isegi, kui sulle tundub, et sa oled praegu heas vormis, siis jää siiski ettevaatlikuks. Sinu füüsilist vormi mõjutab praegu Saturn, mille seis pole sinu jaoks aga kõige soodsam. Aga ära muretse, sest ta võib sind muuta ainult vastuvõtlikumaks stressile ja tuua kaasa väsimust.

 

Raha

Seni pani Kuu seis sind mõttetult raha kulutama asjadele, mida sa isegi ei vajanud, nüüd aga oled sa sellest halvast mõjust vaba ja võid lõpuks ometi oma rahalist seisu parandada. Ka Veenus võib su teele tuua häid võimalusi raha teenimiseks. 

Kommentaare ei ole