{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise 3 sodiaagimärgi elus leiab aset suur ja üllatav muutus maikuu teisel poolel?

Foto : unsplash / Tim Zänkert    Jupiter Kalade märgis, Merk...

Foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 Jupiter Kalade märgis, Merkuur ja Veenus Kaksikutes. Vähemalt kolmele sodiaagimärgile toob seekordne planeetide seis väga häid uudiseid selle aasta maikuu teisel poolel. 

Maikuu keskpaik toob kaasa suuri muutuseid. Selleks, et teada saada, mida järgmistel päevadel meile varuks on, võib vaadata planeetide liikumist. Paljud planeedid muudavad asukohta. Mõned liiguvad edasi järgmisesse tähemärki, teisedliiguvad retrograadselt ehk siis maa pealt vaadatuna on mulje nagu nad liiguksid tagurpidi. See aga toob omadega kaasa hoopis teistsuguse kliima. Ning planeetide saadetud energia pole sama, kui kuu esimesel poolel. 

Maikuu alguses pani Sõnni aeg (mis kestab kuni 21. maini) koos kõikide samas märgis viibivate planeetidega meid aeglustama oma elurütmi ja mõtlema rohkem oma elu üle järele. Veenus ja Merkuur Sõnni märgis rahustasid pingeid suhetes. Uraan Sõnni märgis aitas avada uksi. Ametialaselt ja rahalise külje pealt oleksid pidanud asjad pigem positiivselt kulgema. Paljude jaoks on see maikuu ideaalne periood selleks, et oma elus suuri muutuseid sisse tuua. 

Kuidas ka ei ole, meid ootavad ees muutused. Merkuur liigub retrograadselt alates 30. maist, Päike jõuab Kaksikute märki 21. mail, Jupiter jõuab Kaladesse 14. mail. 

3 sodiaagimärgi jaoks toob planeetide seis eriti palju õnne mai teisel poolel. Kui nad hoiavad silmad lahti ja haaravad headest võimalustest kinni, muutub nende elu suurel määral.

 

 

 

Kalad

Kalade sodiaagimärk on tähtede poolt kaitstud sellel kuul, teda ootavad ees tähtsad otsused. Tema elus on algamas uus peatükk, mis muudab suurel määral ta igapäevaseid harjumusi. 14. mail jõuab õnne planeet Jupiter Kalade märki ning võtab ta oma kaitse alla. Tegemist on harukordse nähtusega, sest see leiab aset esimest korda üle 12. aasta!!! Seega, kallid Kalad : kõik sinu suuremad unistused võivad nüüd täituda! Absoluutselt kõik! Ametialane elu, eraelu, rahaline olukord - kõik teie soovid täituvad nagu läbi ime. Su elu võtab muinasjutulise pöörde. Sa võid ellu viia oma ambitsioonid ja suuremadki soovid ning unistused. Kõik need, kes on sündinud 20. veebruari ja 20. märtsi vahel : olge valmis suurteks muutusteks oma elus! 

Tänu lähedaste abile suudavad Kalad oma suuri unistusi ellu viia. Töö juures leiab aset üks tähtis ja oluline kohtumine, mis aitab tal karjääri teha. Ta kogub kuulsust ja tõuseb karjääriredelil. Võib-olla terendab ees ametikõrgendus, võib-olla palgatõus. Võimalusi on palju. Kuidas ka ei ole, headest uudistest ja ideedest tal puudu ei tule. 

Ka armastuse külje pealt paraneb kõik. Jupiter annab talle julgust ja enesekindlust. Ta ei lase enam oma elulaeval niisama sihitult tüürida, vaid teab, mida ta tahab. Ja ta viib oma unistused ellu. Ta ei karda midagi. Ja miski ei peata teda. Ta võib kõik sinnapaika jätta, et minna kellegagi, keda ta alles hiljuti kohtas. Või teha aastatepikkusele suhtele lõpp peale. Kõik on võimalik. 

 

 


Kaljukits

Kaljukits otsustab oma elus korra sisse seada. Alates 14. maist avab Jupiter Kalade märgis talle uued uksed ja sellega koos avanevad uued võimalused. Kaljukits saab ühe väga huvitava pakkumise. Ja aset leiab üks oluline kohtumine. Maikuu teine pool on tema jaoks muutuste kuu. Tema elu võib tunduda muinasjutulisena. See õige periood selleks, et alustada uute plaanide ning projektidega. Sest see uus projekt võib talla kaasa tuua suurt edu. See on motiveeriv, inspireeriv ja peaaegu imeline. Ta ei tohi esitada liiga palju küsimusi. Õppima ennast rohkem usaldama. Ja julgema. Kaljukits võib kindel olla Jupiteri kaitsele ja toetusele. Maikuu teisel poolel tuleb Kaljukitsele palju häid võimalusi, mis aitavad tal karjääri teha.

Mis puutuvad südameasju, siis on ka siin ees ootamas ilusad üllatused ja head uudised. Vallalised Kaljukitsed võivad kohtuda selle õige inimesega. Hoidke silmad lahti. Suur armastus ei olegi võib-olla nii kaugel! Ja sellest võib saada alguse ilus armastuslugu. Paarisuhtes olevad Kaljukitsed muutuvad aga mai lõpus. Nad muutuvad romantilisemaks ning julgevad üllatusi teha. See on hea võimalus selleks, et muuta oma suhet tugevamaks ja liikuda käsikäes edasi. Tekivad uued ideed ja plaanid. Kaljukits leiab võimaluse, kuidas kasvatada oma sissetulekuid. Ja see sobib talle väga hästi, sest ta tahab, et ta elu oleks korralikult organiseeritud. Maikuu viimased nädalad toovad talle palju õnne.

 

 


Lõvi

Veenus ja Merkuur jõudsid Kaksikute märki maikuu esimesel nädalal. Ja Lõvi elus viivad nad suuri muutusi korda. Nad muudavad suhtlemist kergemaks ja toovad ta teele uusi ja häid tööalaseid võimalusi. Aga see pole veel kõik. Kuu teine pool toob talle veelgi rohkem kingitusi ja üllatusi. Jupiteri saabumine Kalade märki 14. mail lahendab tema probleemid. Kui Lõvil oli seni palju häid ideid ja plaane, siis nüüd leiab ta vahendi, mille abil neid ellu viia. Ta on motiveeritud ja tahab tegutseda rääkimise asemel. Ja see sobib hästi, sest 30. mail hakkab Merkuur retrograadselt liikuma ning võib kaasa tuua sekeldusi.

Jupiter Kalades tekitab Lõvis soovi liikumise järele. Mis puutub isiklikku ellu, siis võib-olla tuleb kõne alla juba mõnda aega edasilükatud kolimise jutt. Mõnede plaanide ellu viimine võib võtta aga rohkem aega, kui kavatsetud. Ja nende viivituste tõttu võib kannatada paarisuhtes olevate Lõvide partner. Kuldse tasakaalu leidmine töö ja eraelu vahel ei ole alati lihtne. Sellepärast ei tohiks Lõvi ujuda vastuvoolu kangekaelselt, vaid ta peaks minema vooluga kaasa. Ta peab lihtsalt kinni haarama headest võimalustest ja vajadusel lihtsalt olema ilma stressita. 


Kommentaare ei ole