{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada kaalust alla ilma trennita : nipid, mis sind aitavad

  Foto : unsplash / Louis Hansel Kui sa ei ole just trenni i...

 

Foto : unsplash / Louis Hansel

Kui sa ei ole just trenni inimene aga tahaksid kaotada liigseid kilosid, siis siin on sulle mõned soovitused. Kõigepealt tuleb sul panustada rohkem just toitumisse, mis aitab sul keharasvast vabaneda. Selle jaoks pead sa unustama mõned toiduained ja juba see üksi muudab su elu suurel määral. Selleks, et rasvast vabaneda, on vaja süüa rohkem valku ehk siis proteiine aga mitte ükskõik millist valku. Sa pead sööma eelkõige lahjasid valgutooteid : linnuliha, munad, kala, tofu juust ning pead neid sööma iga toidukorra juurde. Samuti on tähtis süüa iga kord palju hooajalisi aedvilju. Nii saad sa kätte vajalikud vitamiinid ja kõik muu kasuliku. 

Vastupidiselt levinud arvamusele ei tee teraviljad ja tärklisetooted paksuks. Kui sa muidugi just ei tarbi neid liiga suures koguses. Teravilja- ja tärklisetooteid on nii palju erinevaid ning nende toiteväärtus on väärtuslik. Selleks, et vabaneda rasvast ilma treeninguta, tuleb sul võtta lisaks magneesiumi. Magneesium soodustab rasvade väljutamist muutes selle energiaks. Magneesiumi leidub täistera riisis ja saias, mandlites, mustas Å¡okolaadis, läätsedes, banaanis või spinatis. 

 

 

Nüüd, kus sa tead, mida süüa, vaata mis sind veel aitavad liigsetest kilodest vabanemise juures. Korraliku söömise juures on tähtis see, millal sa sööd. Selleks, et saada lahti liigsest rasvast, mis on su tervisele kahjulik, tuleb sul lõpetada näksimine. Sest toidukordade vahel söömine tähendab ainult lisakaloreid. Organism aga muudab selle liigse energia ruttu rasvaks. 

Samuti peaksid sa mõtlema organismi puhastamisele. Selleks, et kaalu kaotus läheks kiiremini. Selle jaoks joo hommikul ärgates klaas sidrunivett. 

Ning söö vürtsikaid toite. Vürtsid põletavad rasva ning muudavad ainevahetust kiiremaks.

Kommentaare ei ole