{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kasemahl : looduslik eliksiir, mis puhastab keha ja annab jõudu

Foto : unsplash / Ursula Drake    Kevade saabudes tuleb ka m...

Foto : unsplash / Ursula Drake

 

 Kevade saabudes tuleb ka mõtelda organismi puhastamise ning turgutamise peale, selleks, et saada energiat ja olla tervem. 

Keha puhastamine parandab naha ning energia kvaliteeti ja ennetab paljude haiguste teket. Kasemahl on aga juba tõestanud oma kasulikkust tervisele. Kasemahla kuuri tehakse üldiselt kevadel, kuid mahla juua võib ka muul ajal. 

Kasemahl aitab kehal toksiinidest ja jääkainetest vabaneda, tehes korraliku kevadise suurpuhastuse organismis. Mahl stimuleerib ja parandab maksa, neerude, soolestiku, naha ja kopsude tööd, mis on vastutavad toksiinide väljutamise eest organismis. Lisaks sellele aitab kasemahla kuur ka lisakilodest kergemini vabaneda. 

 

 

Kasemahl sisaldab mitmeid aktiivseid ühendeid, mis tagavad organismi korraliku funktsioneerimise. Mahl sisaldab rikkalikult mikroelemente ja mineraale: tsinki, kroomi, magneesiumit, kaaliumit, rauda, vaske, räni ja vitamiine. Ta remineraliseerib tervet keha. 

Mahl turgutab ka immuunsust ehk siis meie kaitsevõimet viiruste ja bakterite vastu. Kasemahlakuur aitab ka neeru- ja sapikivide korral, reuma ning liigesehaiguste puhul tänu oma vedelikku väljutavale toimele. 

 

Kasemahl on antioksüdantse toimega

Kasemahl aitab keharakkudel taastuda ja uueneda tänu aktiivsetele ühenditele, mida ta sisaldab. Nii takistab ta organismi enneaegset vananemist. Mõned kasemahlas sisalduvad antioksüdandid tagavad ka südame-veresoonkonna hea tervise ja funktsioneerimise. 

 

 

 

Parandab naha kvaliteeti

Kui sul esineb probleeme nahaga, siis kasemahl võib sind aidata. Mahl alandab põletikku nahas tänu mikroelementidele ning puhastavale toimele. . Nii alandab ta vistrike taset, soodustades nahakudude taastumist ja isegi kollageeni tootmist. Tulemusi on näha juba 3 nädalat peale kuuriga alustamist. Kasemahl võib aidata võidelda ka ekseemi, psoriaasi ja dermatiidi korral. 

 

Kuidas kasemahla kuuri läbi viia? 

Et mahlast tõesti kasu saada, tee 3 nädalane kuur. Joo igal hommikul klaasitäis puhast kasemahla tühja kõhu peale. Selleks, et keha harjuks mahla aktiivsete ühenditega, on soovitatav kasemahla kuuri teha 2 korda aastas.

Krampide ennetamiseks võid sa juua 1 klaasi kasemahla enne treeningut või treeningu ajal. See aitab väljutada laktaati ehk piimhappe soola, mis tekib lihaste töö käigus treeningu ajal ja võib põhjustada valu.

Kommentaare ei ole