{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Kari Shea

 Armastus

Paaridele : Sinu absoluutne prioriteet sellel nädalal on su paarisuhe ja sa teed väga hästi. Kui süda on kerge, siis on kõik korras. Sa oskad hinnata oma kaaslase olemasolu. 

Vallalistele : Kõik su armastuse ja tunnetega seotud hirmud, kartused ja kõhklused kaovad sellel nädalal. Sa surud oma tahtmist läbi. Ja sa tead, mida sa tahad. Kuna sa oled ikka veel vaba, siis lähed sa julgelt südameid murdma.

 

Töö

Sellel korral ärkab sinu ambitsioonikus täiesti ootamatult ka sinule endale. Ja isegi natuke liiga palju. Kui sa tahad edu saavutada, siis ära sihi siiski liiga kõrgele. Liigu edasi vähehaaval aga järjekindlalt. Jää kõiges diskreetseks ja sa leiad seda, mida sa oled otsinud.

 

 

 

Tervis

Tervise seisukohalt läheb kõik hästi. Sul on piisavalt energiat ja elujõudu. Ära ainult hinda oma võimeid üle, sest väsimust võib sind muuta närvilisemaks. 

 

Raha

Raha ei tohiks sulle sellel nädalal probleeme tekitada, ükski planeet sinu rahasektorit ei ohusta. Suuri raskusi sul seetõttu ette ei tule aga hea õnne peale ka loota ei maksa. Ära siiski kuluta liigselt ja katsu olla säästlikum. 

Kommentaare ei ole