{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Hutamo A...

Foto : unsplash / Hutamo Abrianto

 

 Armastus

Paaridele : Ära hakka oma partnerit provotseerima ega äratada armukadedust selleks, et tema tundeid kontrollida. See on väga ohtlik mäng, sest planeetide seis ei ole praegu väga soodne ja sinu mõtlematu tegevus võib tekitada suurt ja korvamatut kahju.

Vallalistele : Praegune periood võib tuua su ellu täiesti ootamatult inimese, keda sa oled kaua oodanud. Inimese, kellega sul tekib kohe lähedus ja hea klapp. 

 

Töö

Töö juures algab kiire ja tempokas periood. Sa pingutad ja kasutad oma teadmisi ning oskuseid õigete eesmärkide nimel ära. Ja saad häid tulemusi. Töö pakub sulle sellel nädalal rahulolu. 

 

 


Tervis

Pluuto mõjutusel võib su tervis sellel nädalal olla natuke nõrk. Üldjoontes ei tohiks midagi tõsist sinuga juhtuda aga sa pead valmis olema selleks, et su füüsiline ja vaimne vorm ei ole hetkel sama tugev nagu tavaliselt. Õnneks on see mööduv nähe.

 

Raha

Marss aitab sul teha õigeid valikuid. Aga Marss muudab sind ka impulsiivsemaks ja sa võid osta rohkem, kui eelnevalt plaanitud. Ära siiski oma eelarvet lõhki aja. 

Kommentaare ei ole