{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash/ b...

 

Foto : unsplash/ blocks

Armastus

Paaridele : Armastuse planeet Veenus soosib ikka veel sinu paarisuhet ja armastuse. Ta annab sulle soovi tõelise ja puhta armastuse järele. Selline muutus ei leia aset ainult hingemise pinna pealt, sest Pluuto tõstab soovi ka kehalise kontakti järele.

Vallalistele : Jupiteri hea aspekt toob sisse muutuse sinu eraelus. Sa võid tunda soovi alustada kõike nullist ja kuna sul praegu midagi kindlat käepärast võtta ei ole, lubad sa endale sellist vaheldust ja meelelahutust nagu hing ihaldab.

 

Töö

Töö juures ootab sind paar edukat hetke. Sa alustad ühe projekti kallal töötamist, mis nõuab pikka ettevalmistust. Tööta sama usinalt ja järjekindlalt edasi ning su ootatud tasu ei ole enam kaugel.

 

 

 

Tervis

Energia planeet Marss annab sulle jõudu juurde. Kui sa oled terve olnud, siis ei tule ükski terviseprobleem sind kimbutama. Kui sind on kimbutanud tervisehädad viimasel ajal, siis peaksid sa ruttu leidma oma hea vormi tagasi.

 

Raha

Jupiter võib sulle sellel nädalal head õnne tuua rahalise külje pealt. Kui hea juhus peaks tekkima, siis kasuta seda ruttu ära. Tõenäoliselt tuleb üks hea võimalus raha teenida sellel nädalal. 

Kommentaare ei ole