{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Danielle...

Foto : unsplash / Danielle MacInnes

 

Armastus

Paaridele : Planeedid mõjutavalt üsna tugevalt sellel nädalal sinu kooselu ja seda positiivselt. Sind on ees ootamas ilusad hetked oma partneriga. Katsu seejuures jääda võimalikult lihtsaks ja ära surgi liiga palju teise inimese minevikus. Siis läheb kõik hästi.

Vallalistele : Sul on ühelt poolt seletamatud soovid seikluste järele ja teiselt poolt igatsus kindla ja püsiva suhte järele. Sul võib tekkida raskusi, et leida tasakaalu oma soovides ja tahtmistes. Mõtle natuke rohkem ja katsu oma ihasid rohkem kontrolli all hoida selleks, et mitte head õnne maha magada. 


Töö 

Üks hea sündmus, mis töö juures aset leiab, võimaldab sul edaspidi tegutseda paremates tingimustes. Samuti võid sa oodata kiitust või tänu mõne teene eest, mida sa oled osutanud. Kuidas ka ei ole, sind ootab ees väga hea nädal.

 

 

 


Tervis

Sellel nädalal võid sa tunda kerget väsimust ja energia puudust, mis pole küll õnneks tõsiste tagajärgedega.


Raha

Veenus ja Uraan aitavad sul oma rahalist seisu tasakaalustada. Need 2 planeeti aitavad leida võimaluse, kuidas oma rahaasju paremaks muuta. Seega varu natuke kannatlikkust ja sul avaneb võimalus lõpuks ometi saada teenitud tasu oma töö eest.

Kommentaare ei ole