{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : vaata, millist sodiaagimärki saadab hea õnn kuni juulikuuni

  Foto : unsplash / NASA Jupiter on Kalade märgis kuni 28. j...

 

Foto : unsplash / NASA

Jupiter on Kalade märgis kuni 28. juulini. 

Hea uudis on aga see, et kasu toob see kõikidele sodiaagimärkidele. Mõnedele aga siiski natuke rohkem, kui teistele. 

Hiidplaneet Jupiter jõudis Kalade märki 13. mail ja seega on täiesti normaalne tunda praegusel perioodil suuremat kaastunnet, vaimseid soove, kujutlusvõime võib rohkem rännata ning loominguline külg rohkem väljenduda. 

Jupiter viib ära meie negatiivsed mõtted ja aitab meil luua tugevamaid suhteid teistega. 

 

Millised sodiaagimärgid saavad kõige rohkem kasu Jupiterist Kalade märgis? 

Veevalajatel on kõige rohkem head õnne praegusel perioodil. Jupiter aitab neil viia oma unistusi ellu. Kõik loomingulises vallas töötavad Veevalajad peaksid end praegu tundma nagu kalad vees. Teisedki Veevalajad peaksid saama palju häid ideid, mis aitavad neil kindlasti edu saavutada ning silma paista.

Alates 28. juulist hakkab Jupiter lisaks ka liikuma retrograadselt Veevalaja märgis. See tagab aga meie kallitele Veevalajatele hea õnne ja edu kuni aasta lõpuni. 

 

 


Mida Jupiter teistele sodiaagimärkidele kaasa toob? 

Jupiter Kalades toob Jäärale kaasa vaimseid püüdlusi ja soove, mis võivad olla religioosset laadi või piirduda lihtsalt mediteerimisega. Millise tee sa ka endale ei vali, teed sa kindlasti õige valiku.

Sõnn

Jupiter Kalades aitab sul enda positsiooni kindlustada. Unusta kõik oma kahtlused ja mine, ela oma elu nii nagu sa sellest alati oled unistanud. 

 Kaksikud

Jupiter Kalades paneb sind rohkem mõtlema su ametialastele eesmärkidele. Aitab küll niisama olesklemisest: aeg on võtta vastu otsuseid, mis puudutavad sinu tulevikku. 

Vähk

Jupiter Kalades muudab sind rohkem avatumaks. Sa võid teha ja kogeda asju, millest sa isegi poleks julgenud unistada varem.  

Lõvi

Jupiter Kalades aitab sul ravida oma hingehaavu, ka kõige sügavamaid. Sul läheb selleks vaja palju jõudu aga usu, iga valatud pisar on seda väärt, et sa saaksid oma eluga edasi liikuda. 

 

 

Neitsi

Jupiter Kalades toob su teele uusi tutvusi ja sõpru.

Kaalud

Jupiter Kalades aitab sul tunda end vajalikumana töö juures ning liikuda karjääriredelil edasi. Ja see on väga hea uudis. 

Skorpion

Jupiter Kalades toob välja su peidus oleva talendikuse ning näitab, kui andekas sa oled.

 Ambur

Jupiter Kalades aitab sul rohkem nautida elu lihtsaid ja väikeseid külgi. Ning hindama ka neid hetki, kui sa oled üksi ja kõik läheb hästi. 

Kaljukits

Jupiter Kalades muudab sind sõnakamaks. Räägi asjadest ja oma suurtest plaanidest: sind kuulatakse.

Veevalaja

Sinust pole mõtet vist eraldi rääkida: kõik, mida sa teed, muutub kullaks. Kasuta seda perioodi ära ja täida oma rahapajad mustadeks päevadeks.

Kalad

Mis oleks, kui sa loeksid läbi mõne enesearengut puudutava raamatu? Praegu on kõige õigem aeg selle tegemiseks.




 


Kommentaare ei ole