{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaksikute aeg on kätte jõudnud. Vaata, mida see sinu ellu toob

  Foto : unsplash / Valeria Bold  20. mail jõudis Päike Kaks...

 

Foto : unsplash / Valeria Bold

 20. mail jõudis Päike Kaksikute märki.

Ja ongi kätte jõudnud Kaksikute aeg, mida me saame väärikalt terassil vastu võtta ning tähistada. 

Kaksikute aeg aga toob kaasa head õnne ja kordaminekuid kõikidele õhumärkidele. Juunikuu tuleb Kaksikute, Kaalude ja Veevalaja jaoks väga ilus ja paljutõotav. 

Praegu on väga hea võimalus otsida üles kõik oma sõbrad ja tuttavad ja vaadata, kuidas neil läheb. Juunikuu tuleb suhtlemise ja armastuse tähe all. 

Ehkki nüüd võiks uskuda, et koos Kaksikute ajaga hakkavad asjad ülesmäge minema, siis päris nii see ka ei ole. Alates 29. maist hakkab Merkuur retrograadselt liikuma ja see toob enesega kaasa alati parajalt segadust. Merkuur on ka Kaksikuid valitsev planeet ja see muudab asja ainult hullemaks. 

See võib kaasa tuua selle, et vanad probleemid uuesti päevavalgele tuuakse, et mõni kadunud eks taas silmapiirile ilmub.... 

 

 

 

Mida aga Kaksikute aeg sinu sodiaagimärgile kaasa toob? 

Jäär

Kaksikute aeg annab sulle energiat ja mõjub üldjoontes hästi. Sa leiad, et elu on ilus ja sul on õigus, sest kõik lähebki ju hästi. 

Sõnn

Kõik muutused hirmutavad sind natuke ja sa ei tea õieti, mida sellest arvata, sest kunagi ei saa ju kindel olla, mida see enesega kaasa toob. Kaksikute aeg aga õnneks ei anna sulle mahti liiga palju muretseda, palju muutusi on ees ootamas aga need on pigem head muutused. Töö juurest saad sa peatselt häid uudiseid. 

Kaksikud

Palju õnne sünnipäevaks! See on sinu kuu. Ja tänu sellele saadab sind hea õnn. Sa suudad lahendada mõned jooksvad probleemid. Nii töö juures, kui eraelus hakkavad asjad õiges suunas liikuma. Ja kui mõni asi ei peakski minema sinu ootuste kohaselt, siis las ta jääb parem sinnapaika. 

Vähk

Vanad probleemid võivad taas esile kerkida. Kõik ei lähe nii lihtsalt nagu sa soovid, sa pead ise end kätte võtma ja leidma lahenduse enne, kui Päike sinu tähemärki jõuab.

 

Foto : unsplash / Valeria Bold

 

Lõvi

Kui sa unistad suurest armastusest, siis see kuu sinu unistusi ei täida. Planeedid on pigem üksmeelselt otsustanud, et sa pead oma suhetes kõigepealt korra looma, seega võta luud kätte ja asu tööle.

Neitsi

Praegu on aeg särada ja silma paista, kallis Neitsi. Töö juures on kõikide pilgud ja ootused sinu peal, haara võimalusest kinni ja näita, mida sa väärt oled. Tasu, mis sind ootab, on aga kuninglik.  

Kaalud

Ilusad ajad on sind ees ootamas. Sa võid teha suuri ja väikeseid muutuseid. Lobiseda uue töökaaslasega või vahetada üldse töökohta. Kuidas ka ei ole, sa igatsed oma ellu põnevust ja vaheldust.

Skorpion

Kaksikute aeg ei ole päris sinu rida. Sa igatsed lähedaste suhete järele aga Kaksikute energia mõjutab sind intellektuaalsemalt suhtlema. Kõik tundub sulle imelik sellel kuul. 

 

 

 Ambur

Sinule meeldib see aeg kohe väga. Sa naudid vabadust ja ilusat elu. Ning Kaksikute energia annab sulle ainult tuult tiibadesse. Sa külastad uusi söögikohti, käid poes uut mööblit vaatamas, mõtled uue armastuse peale.... Sellel kuul on sinu jaoks kõik võimalik.

Kaljukits

Sellel kuul tegeled sa oma kohustuste ja tööga. Käid ennast vaktsineerimas, hoolitsed tervise eest, maksad arved ära... 

Veevalaja

Kaksikute aeg tuleb sinu jaoks armastuse tähe all. Ainult, et ära hakka liiga suurelt unistama, sest Kaksikute aeg tähendab seda, et praegu loodud suhted ei jää kestma. Aga lõbutseda võib ju ikkagi. 

 Kalad

Sellel kuul tegeled sa oma pereasjadega. Sina oled emotsionaalne inimene, sellel kuul annab sulle aga energiat väga intellektuaalne tähemärk. Ja see võib tuua kaasa pingeid ning arusaamatusi.



 


 



Kommentaare ei ole