{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : alates 20. maist, hakkab kolmel sodiaagimärgil eriti hästi minema!

Foto : unsplash / Joe Caione      Kes on need õnnelikud väl...

Foto : unsplash / Joe Caione

 

 

 Kes on need õnnelikud väljavalitud, keda planeedid eriliselt soosima hakkavad? 

20.mail jõuab Päike Kaksikute märki! Ja isegi, kui Kaksikutel on mõned halvad küljed (nagu meil kõigil tegelikult), siis vähemalt oskavad nad väga hästi suhelda, neil on hea huumorimeel ning suur tutvusringkond. 

Peale kõiki neid piiranguid, mida meil on tulnud viimasel ajal läbi elada, toob Kaksikute aeg kaasa paremat energiat. 

 

Millistele sodiaagimärkidele hea õnn siis naeratab seekord? 

Kui Päike liigub edasi järgmisesse tähtkujusse, siis toob see endaga kaasa palju muutusi kõikidele sodiaagimärkidele. Ja Päikese saabumine Kaksikutesse ennustab head õnne vähemalt kolmele märgile. Kõige esimesena muidugi Kaksikutele endile, seejärel Kaaludele ning kõige lõpuks saab oma osa õnne kätte ka Veevalaja, kellel peaks järgmistel nädalatel väga hästi minema elus.

 

 

Kaksikute aeg ei ole lihtne kõigi jaoks

Päike Kaksikutes ja Jupiter Kalades moodustavad ruudu. Me hakkame unistama suuremalt aga võime oma lootustes ka pettuda. Sest 22. mail saabuvad ka Merkuur ja Neptuun, täites meid ilusate illusioonidega ja pannes meid võtma oma unistusi tõe pähe. 

Ja muidugi mõjutab kõike ka Saturni retrograad, mis paneb meid rohkem elu üle järele mõtlema. Ilmselt see ongi kõige targem otsus, mida vastu võtta. 

 

Hea õnn naeratab Kaksikutele

Veenus Kaksikutes moodustab trigooni Saturniga ja toob sellega palju õnne kõikidele Kaksikutele. Jupiter aitab kaasa õitsengule tööasjades ning muudab ettevõtlikumaks. Praegu on kõige õigem aeg kõikide uute projektidega alustamiseks. 

 

 


Hea õnn naeratab ka Kaaludele

Päike on Kaalude 9. majas ja see toob neile kaasa suurema vabadusetunde. Praegu on õige hetk selleks, et tulla oma mugavusstsoonist välja ning sirutada tiibu. Palju häid võimalusi on su teele tulemas, haara neist kinni ja kasuta ära! 


Ja hea õnn naeratab ka Veevalajale

Päike jõuab Veevalaja 5. majja ja see toob sulle kaasa palju head energiat. Praegu on kõige parem aeg pidustsemiseks ja elu nautimiseks. Palju häid uudiseid ootavad sind ees järgnevatel nädalatel!

 

Kommentaare ei ole