{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 sodiaagi alfamärki

Foto : unsplash / Jehyun Sung    Tegemist on sodiaagi liidri...

Foto : unsplash / Jehyun Sung

 

 Tegemist on sodiaagi liidritega, kes on oma loomuselt väga enesekindlad ning paistavad alati teiste seast silma. 

Igal sodiaagimärgil on oma head omadused. Osad on tuntud oma rahuliku ja kindlameelse loomuse poolest, teised on jälle elavamad ja teevad kogu hingega kõike, mida nad ette võtavad. On ka selliseid vabameelseid, kes ei taha kehtestatud reeglitele alluda.

On ka neid, kellel on head juhiomadused. Kes on ettevõtliku vaimuga. Need, kes on teistest sageli sammu võrra ees. Need, keda võiks pidada alfadeks, sest nad ei jää kunagi hätta ja teavad alati, mida teha. Kes võtavad loomulikult ilma palumata juhtimise oma kätte ning vastutavad oma tegude eest. Nad on sageli hinnatud ning nende nõuandeid võetakse kuulda. 

Alfamärgid on tõsise ellusuhtumisega, töökad, enesekindlad ja targad. Nad oskavad leida lahendusi ka kõige keerukamatele probleemidele, nad ei lase paanikal enese üle võimust võtta, nad ei tunne hirmu. Nad tagavad enda ja teiste julgeoleku. Nad inspireerivad ka teisi oma positiivse ellusuhtumise ning enesekindlusega. 

Oskad sa ära aimata, millisest kolmest sodiaagimärgist siin jutt käib? 

Vaata järele.



 

Jäär

Jäär on sodiaagiringi esimene märk, oma loomult on ta sündinud juhtima kogu maailma. Nad usuvad iseendasse ja oma potentsiaali, sellepärast on nad ettevõtlikud ja otsivad alati olukordi, mis võimaldavad neil kõike kontrollida ning seejuures silma paista.

Nad ei karda väljakutseid ja tulevad igast raskusest välja püstise peaga. Nad ei lase takistustel ennast maha murda. Neid peetakse sageli liiga autoritaarseteks aga paljud on siiski ühisel meelel selles suhtes, et Jäärad on juhtidena kõige paremad. 

 

Skorpion

Skorpionid on oma loomult intuitiivsed ning selle omaduse tõttu on nad enesekindlad ja julged. Nad võtavad sageli täiesti loomulikult juhtimise enese kätte.

Neil on oma kindel arvamus maailmast ja teistest inimestest. Nad suudavad veenda ka teisi selles, et just nii on kõige parem ja õigem tegutseda. Nad on tõelised juhid, keda sageli imetletakse, hoolimata nende tugevast isiksusest. 

 

 

Kaljukits

Kaljukitsed on kahtlemata sodiaagi kõige töökamad sodiaagimärgid. Töö on kogu nende elu. Selle tõttu sobib juhtiv koht neile väga hästi, sest Kaljukits tahab ise otsustada oma äranägemise järgi mida teha ja mida mitte. Ta suudab teisi inspireerida ja motiveerida. Ta kutsub teisi endale järgnema ning investeerima oma energiat ja vaeva sama palju, kui tema isegi. 

 

Need 3 sodiaagimärki on sündinud suurteks juhtideks, nende ettevõtted saavutavad sageli paremaid tulemusi, kui teised. Nad on sodiaagi alfamärgid. 

 

 

 

Kommentaare ei ole