{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogia : Vaata, milline päev toob sulle maikuus kõige rohkem õnne!

  Foto : unsplash / Stories Võta märkmik välja ja tee suur r...

 

Foto : unsplash / Stories

Võta märkmik välja ja tee suur ring sellele päevale ümber, sest just sellel päeval on sinu jaoks maikuus kõige rohkem üllatusi varuks. 

Kui sul on sellel kuul üks tähtis päev, siis on see just see päev. Piirangutest vabanemine annab meile juba tagasi lootuse ja usu, astroloogid aga kinnitavad, et maikuul on varuks igale sodiaagimärgile väga häid üllatusi. 

Jah, praegu käimasolev Sõnni aeg ja Pluuto retrograad aeglustavad natuke meie elurütmi. Kõik projektid ei edene nii kiiresti nagu me seda sooviksime ja tulemused lasevad ennast rohkem oodata. Samas on see aga oluline periood, mille järel me lõigata neid vilju, mida me aasta alguses külvasime. Sõnni aeg sunnib meid olema kannatlikum ja sihikindlam selleks, et paremini oma töö vilju hinnata. Aga see pole veel kõik, võib siiski juhtuda, et sinu suurim soov täitub just selle aasta maikuus. 

 

 

 


Milline päev sulle kõige rohkem õnne toob maikuus? 

See on neljapäev, 13. mai, mis toob erakordselt palju õnne kõikidele sodiaagimärkidele. Astroloogide sõnul on just sellel päeval kõige suurem võimalus saada rikkaks, edukaks ja kuulda häid uudiseid. See on väga hea päev selleks, et viia ellu ka kõige suuremad unistused ja plaanid. 

Kuidas see võimalik on? Sest õnne, edu ja rikkuse planeet Jupiter jõuab Kalade märki 13. mail. Tegemist on planeediga, mis valitseb Kalade märki, seega külvab ta sel päeval kõiki hea õnnega üle. Iga kord, kui mõni planeet jõuab tähemärki, mida ta valitseb ja mõjutab, oleks ta nagu oma koju tagasi jõudnud. 

Kui sa ootad pikisilmi häid uudiseid, siis saad sa neid just sellel päeval!

Kommentaare ei ole