{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära istuta lilli nende aeda, kes neid kasta ei taha

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez  Me loodame, et nii t...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 Me loodame, et nii tehes hoiame me suhteid alal, aga sageli toome me ohvriks omaenda õnne inimeste pärast, kes meie pärast lillegi ei liiguta ega näita välja ainsatki huvi. 

Igas suhtes istutame me lilli teiste aeda.

Ja seda istutamist võib tõlgendada mitmel erineval moel: sa teed järeleandmisi, et teha inimest õnnelikuks, pakkudes talle oma aega ja armastust, valmistades talle üllatusi ja sa leiad alati vahendeid, kuidas talle näidata iga päev välja seda, mida sa tunned.

Kahjuks aga paljud inimesed ei taha lihtsalt kanda hoolt nende lillede eest ega neid kasta. Nad ei tee midagi, et näidata välja oma hoolt või tundeid, nad ei väärtusta sind ja kohtlevad sind sageli põlgusega. 

 

 

 

Sina aga ei hooli sellest emotsionaalsest ükskõiksusest ja teed kõik, et see suhe ei lõppeks.  

Sa ise arvad, et sa päästad nii teie suhet, tegelikult aga tood sa ohvriks iseenda õnne inimese pärast, kes sinust isegi ei hooli. 

Ära istuta enam oma nii väärtuslikke lilli nende inimeste aeda, kes ei taha neid kasta, ära võitle üksi nende pärast, kes ei ole isegi tänulikud. 

Elu on liiga lühike selle jaoks, et raisata oma aega hoolitsedes kellegi eest, kes kunagi sinu eest ei hoolitse ja kes jääb sinuga pelgalt kohusetundest. Elu on liiga väärtuslik selleks, et istutada oma lilli kellegi elutusse südamesse, kes ei oska hinnata sinu tundeid.

 

 

 

Ole ettevaatlik oma suhetes ja kaalu kõik head ja halvad pooled läbi, et mitte ühel hetkel ärgata teadmisega, et sa raiskad liiga palju aega ja energiat halva inimese peale.

Sa pead hoolitsema ja tähelepanu pöörama nendele inimestele, kes sind tõesti hindavad ja kes tahavad sind näha enda kõrval. Sa pead muretsema nende pärast, kes seda tõesti väärivad. Kui sa aru saad, kes need inimesed on ja koondad oma tähelepanu neile, siis muutub su elu õnnelikumaks, sest see õnn on vastastikkune. 

Hakka juba täna analüüsima oma suhteid ja vaatama, millised on sinu lilli väärt. 

Sa oled väärt palju rohkem. Sa väärid aeda, mis on istutatud täis lilli sinu auks. 

 

Kommentaare ei ole