{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 väga head harjutust, mida saab teha istudes ja mis aitavad vähendada vööümbermõõtu!

    T änapäeval kannatab liigse ülekaalu all suur osa ühiskonnast. Ja paljude probleemiks on just kõhu ümbrusele k...

 


 
Tänapäeval kannatab liigse ülekaalu all suur osa ühiskonnast. Ja paljude probleemiks on just kõhu ümbrusele kogunev rasv. Lisaks sellele, et see ei ole esteetiline ja moonutab siluetti, tõstab kõhu ümber kogunenud rasv riski haigestuda diabeeti ja südameveresoonkonna haigustesse. Selleks, et kaotada rasva kõhu piirkonnast, on välja töötatud 5 väga tõhusat harjutust.
 


Lisaks harjutustele katsu ka muuta oma eluviisi:


· hakka toituma tervislikult ja mitmekülgselt eelistades värskeid ja looduslikke toiduaineid, mis sisaldavad piisavalt toitaineid, et tagada kehale vajalikku energiat.

· joo palju vett, et organismi puhastada ja soodustada jääkainete ja toksiinide väljutamist.

· õpi maandama paremini stressi, et piirata stressihormooni kortisooli tootmist, mis omakorda vallandab rasvade tootmise ja ladestumise kehas.
 
 
 
 
 

· maga piisavalt, et sa korralikutl saaksid välja puhata. Nii väldid sa päevaseid väsimuse hetki, mis on sageli näksimisisu põhjustateks.

Ja loomulikult ei saa üle ega ümber regulaarsest füüsilisest aktiivsusest, mis tõukab keha energiareservidest varuma ja põletama sel moel rohkem rasvu. 
 
 
 

Siin on 5 tõhusat harjutust, mis aitavad kiiresti vähendada vööümbermõõtu ja mida saab teha istudes.


Harjutus 1


Istu sirgelt ja tõsta parem jalg vastu rinda nii kõrgele, kui saad, pingutades samaaegselt kõhulihaseid. Seejärel vaheta jalga ja tõsta vasak põlv vastu rinda. See on hea harjutus soojenduseks.


Harjutus 2


Istu sirgelt, toetudes kätega käetugedele, suru põlved kokku ja soorita põlvetõsteid.
 
 
 


Harjutus 3
 

Istu sirgelt ja siruta käed kõrval välja horisontaalselt. Painuta seejärel keha ja katsu puudutada vasaku käe sõrmedega paremat jalg, seejärel aja selg sirgu ja soorita harjutust teisele poole.

Harjutus 4


 
Toetudes kätega tooli käetugedele soorita kehatõsteid.





Kommentaare ei ole