{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 kõige silmakirjalikumat sodiaagimärki

  Foto : unsplash / Vedrana Filipovic   Kõikidel sodiaagimä...

 

Foto : unsplash / Vedrana Filipovic

 

Kõikidel sodiaagimärkidel on omad vead ja puudused. Nende 4 sodiaagimärgi suurimaks puuduseks on aga silmakirjalikkus. 

Isegi, kui me kõik oleme mingil määral silmakirjalikud, siis need 4 sodiaagimärki on selles suhtes eriti hästi varustatud. Aga seejuures ei maksa ära unustada, et hoolimata sellest puudusest, on neil sodiaagimärkidel ka väga häid omadusi. 


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

See pole üllatav, et Kaksik aeg-ajalt valet kasutab. Ta on kahepalgeline ja kohandab alati oma juttu oma kuulajatega nii, et see talle endale kasuks tuleks. Ta tahab alati teiste imetlust ära teenida ja muudab oma jutte huvitavamaks selleks, et silma paista. Ta võib isegi tola mängida selleks, et teisi lõbustada ning samuti selleks, et vestlusteema ei läheks selliste tõsiste teemade peale nagu poliitika ja pere. Ta peab tähtsaks kuju ja mitte sisu, see on üks tema parimatest strateegiatest.

 

 

 

 

Ta on ka erakordne oportunist. Ta manipuleerib oma kuulajatega ja valetab selleks, et olla sammu võrra oma konkurentidest ees. Ta kasutab oma strateegiat ära töö juures ainuüksi kasu saamiseks. 


Neitsi ( 23. august - 22. september)

Neitsi on kuulus selle tõttu, et talle meeldivad kuulujutud, mida ta juba kaugelt ära tunneb. Ta on selline inimene, kes niipea, kui sa talle oled selja keeranud, hakkab sind ennast taga rääkima. Ta on pedant, kes nõuab korda ja on sügavalt veendunud, et mitte keegi ei suuda koristada sama hästi, kui tema ise. Aga äre muretse, sest sama kriitiline, kui ta on teiste vastu, on ta ka iseenda vastu. 

Ta põgeneb lahkhelide ja vaidluste eest ning võib valetada selleks, et iseennast kaitsta teiste märkuste eest. Ta on kodulembene inimene, kes hindab kõrgelt pere ja kodu. Selleks, et alal hoida harmooniat ja rahu koduseinte vahel, eelistab ta sageli võtta kasutusele väikeseid valesid.


Kaalud ( 23. september- 22. oktoober)

See on küll üllatav, kui võtta arvesse tema õiglustunnetust aga tõele au andes tuleb tunnistada, et ta on üks sodiaagi silmakirjalikum märk. Aga tema tegu on kergesti andestatav. Kuna ta lihtsalt teeb seda soovist teistele meeldida. Ta tahab, et teistel temast hea mulje jääks ja sellepärast mängib teiste ees hoopis teist inimest, kui ta tegelikult on. Siirus ei ole tema tugevam külg ja ta katsub alati kõik teha, et seda vältida. 

 

 

 

 

Ta on tõeline kameeleon, kes kannatab alaväärsuskompleksi käes. Ta eelistab valetada selleks, et vältida vaidlusi ja hoida oma suhteid lähedastega. 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Amburil on kalduvus anda teistele selliseid nõuandeid, mida ta ise ei rakenda. Ta ei ole eriti usaldusväärne ja ei pea kinni lubadustest, mis ta on teinud inimestele, keda ta ei tunne. Eriti tuleb töö juures ilmsiks tema silmakirjalikkus. Ta manipuleerib selleks, et oma tahtmist saada ja teenida kasu. Selleks, et kõrgemat ametiposti saada, võib ta kiita oma ülemusi ja teha selliseid komplimente, mis lähevad vastuollu tema tõeliste mõtetega. Sellist käitumist lubab ta aga võõraste inimeste puhul, lähedasemaks saades tema käitumine muutub siiramaks. 

Kui sa tahad teda paljastada, siis palu tal mõnda anekdooti korrata. Ta ei suuda kaks korda jutustada sama lugu ilma, et ei lisaks sinna midagi juurde.

Kommentaare ei ole