{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistele sodiaagimärkidele toob aprillikuu teine pool väga häid uudiseid!

  Foto : unsplash / Tim Gouw    Selle aasta kevad on ametli...

 

Foto : unsplash / Tim Gouw

 

 Selle aasta kevad on ametlikult alanud. Alanud on ka astroloogiline uus aasta koos kõige esimese sodiaagimärgi Jääraga, mis toob meie ellu uut energiat ja vajalikku motivatsiooni, mille abil oma plaane ja eesmärke ellu viia. 19. aprillil on algamas Sõnnide aeg, mis aitab meil oma projekte ja kavatsusi konkreetsemaks muuta ning kindlustada oma olukorda kõikides valdkondades. Kõik aasta alguses külvatud seemned hakkavad lõpuks ometi vilja kandma, eriti kehtib see kolmele tähemärgile, keda aprillikuu teisel poolel hea õnn saadab.

 

 

 

 

 


Millistel sodiaagimärkidel on rohkem õnne aprilli teisel poolel? 

Aprilli keskel jõuavad armastuse planeet Veenus ja suhtlemise planeet Merkuur Sõnni tähemärki. See on õige hetk selleks, et rääkida avameelselt kõigest, mis on südamel, väljendada oma soove ning muuta paremaks oma suhted teiste inimestega. Inimestevaheline suhtlemine muutub paremaks ja meie suhe lähedastega paraneb. 

Kõik muutub kindlamaks ja konkreetsemaks tänu Sõnni energiale. Sellel perioodil võid sa teha suure sammu edasi oma karjääriga või siis eraelus. 

3 sodiaagimärgi elu muutub aga täiesti ja need 3 on: Jäär, Skorpion ja muidugi Sõnn. 


Sõnn

Sa oled veetnud selle aasta kevade esimesed nädalad mõteldes oma elu üle järele ning tunned nüüd uut energiat peale tulemas. 14. aprillil jõuab armastuse planeet Veenus sinu märki ja kõik pilgud peatuvad sinu peal. Seejärel algab Sõnnide aeg ametlikult 19. aprillil, tuues kaasa sinu ellu häid muutuseid. Praegu on kõige õigem aeg uute plaanide tegemiseks ja oma tuleviku kindlustamiseks. 

 

 

 

 

Jäär

Jäärade aeg ei ole veel läbi saanud sodiaagikalendris ning aprilli keskpaigas peaksid sa tundma suuremat energiat, kui tavaliselt. Sinu elus on kätte jõudmas väga põnev periood. Sa alustad mitmete uute plaanidega ja suudad nad edukalt ellu viia. Ka rahalise poole pealt peaksid sa saama peatselt häid uudiseid, mis muudavad su elu lihtsamaks.

Skorpion

Jäärade aeg ja astroloogiline uus aasta on aidanud sul oma elus korda luua ning teha läbi kevadine suurpuhastus oma suhetes. Su süda on kergem ja sa oled valmis elu nautima. Aprilli keskpaigas aitavad tähed sul selgemini näha tulevikku, oma soove ja vajadusi. Algav Sõnni ajastu toob su ellu uusi tutvusi. Tee nimekiri kõigest, mida sa tahad sellel aastal ära teha - praegu on kõige õigem aeg, et nende plaanidega algust teha.



Kommentaare ei ole