{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millisel põhjusel sa teistele ei meeldi, vastavalt oma sodiaagimärgile

Foto : unsplash / Ingo Stiller    Pane nüüd oma ego kõrvale ...

Foto : unsplash / Ingo Stiller

 

 Pane nüüd oma ego kõrvale ja vaata tõele näkku. 

Meil kõigil on väiksemaid või suuremaid puuduseid. Aga tuleb ära märkida, et mõned negatiivsed küljed on iseloomulikud just teatud inimestele. On see omane nende vanusele või soole? Kindlasti mitte. Tegelikult sõltub see paljuski sodiaagimärgist (ehk siis sünnikuust) ja samuti kuu seisust (see tähendab kuu seisust inimese sünni ajal). 


Astroloogia: Jäärad on püsimatud ja Sõnnid südametud. Milline on sinu kõige suurem puudus vastavalt su sodiaagimärgile? 

Aga millisel sodiaagimärgil on kõige rohkem puuduseid? Kõik oleneb muidugi sellest, mida sa puuduseks pead aga meie näitame Kalade peale sõrmega. Jah, Kalad on äärmiselt toredad, heatahtlikud, kaastundlikud aga samas väga silmakirjalikud. Aga mis puutub silmakirjalikkusesse, siis mitte keegi ei küüni Kaaludele ligilähedalegi: päeval naeratab ja öösel jutustab terve romaanitäie kuulujutte: tema sõpraderingis ei ole just kerge olla! 


Jäärad, te olete püsimatud

Te liigute nii palju, et raske on teada saada, kus te õieti peatute ja elate. Vasakule, paremale... Te vahetate plaane nagu mõni mees oma särke ja kui keegi peaks teile märkuse tegema teie elukorralduse kohta, siis te ärritute. 

Sõnnid, te olete südametud

Te olete palju kõrgemal, kui teie egoism. Ei, teid isegi ei huvita teiste väikesed probleemid ja mured. Teil on täiesti ükskõik kõigest. 

 

 

 

 

Kaksikud, te olete egoistid

Kogu maailm peab keerlema ümber teie väikese isiku ja kui keegi peakski olema sinust parem, on see maailma lõpp. Isegi, kui sa tegelikult hindad inimesi enda ümber, siis on see sinu isiklikust mugavusest.

Vähid, te olete lapsikud

Kui keegi või miski ei täida sinu soove ja ootuseid, siis oled sa selline, kes nõuab, et sellest tõsiselt räägitaks. Sest sulle meeldib nutta, ennast haletseda, jonnida või siis pauguga ust enda tagant kinni lüües minema kõndida. Nagu titt.

Lõvid, te olete halva iseloomuga

Te süüdistate kogu aeg kedagi: küll naabri koera, siis valitsust. Iseennast ei tunnista te kunagi süüdi mitte milleski. 

Neitsid, te olete moraalijüngrid

Aga mitte ükskõik millised moraalijüngrid: viisakusest teiste inimeste vastu ei hakka sa kõva häälega teistele moraali lugema. Ei. Sa oled palju nutikam, läbi väikeste ja pealtnäha süütute märkuste annad sa teada oma lähedastele, mida sa neist tegelikult arvad. 

Kaalud, te olete silmakirjalikud

Näo ees ma naeratan ja selja taga ma vihkan: see on sinu lemmiktegevus ja sina oled selle ala meister. Sinuga ei saa kunagi kindel olla, kas sa ka mõtled seda, mida sa ütled või ei mõtle. 

 

 

 

 

 

Skorpionid, te olete liiga salapärased

Salapärasus on seksikas. Aga kui sa kellegagi kohtudes ei ütle oma päris nime, siis on see imelik. Jah, teiste usaldamine ei olegi lihtne aga sa umbusaldad teisi liiga palju. 

Amburid, te olete ebaviisakad

Või siis ei oska sa elada ühiskonnas, kus on teistsuguseid inimesi, kui sina. Aga kuna sa ei solvu kergesti, siis arvad sa, et teised on samasugused. 

Kaljukitsed, te olete laisad

Kas Kaljukitsest laisemat üldse leidub? Ei. Kõige hullem selle sees on see, et Kaljukitsedel on erakordse füüsilised ja vaimsed võimed. Tema tunnistusel oli kindlasti palju märkuseid, et ta ei tööta vastavalt oma võimeteleja võib teha paremini.

Veevalajad, te hädaldate pidevalt

Sul on nii tihti masendusehetki ja hingelisi kriise, mida aga lahendada ei saa, sest sa ei räägi neist kellelegi. 

Kalad, te olete Kalad

Anna andeks aga sinu kõige suurem puudus on see, et sa oled sina ise. Alguses hea, kaastundlik, viisakas ja hästi kasvatatud, lõpuks aga näitad sa alati oma tõelist palet. Ja see on hirmus. Sinu vaikusehetkede ja närvikriiside vahel ei ole kunagi kindel, mida järgmiseks oodata tuleb.


 



 


 


Kommentaare ei ole