{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 26. aprilli ja 2. mai vahel

Foto : unsplash / STIL Jäära nädalahoroskoop ( 21. m...

Foto : unsplash / STIL



Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär. Nädala alguses võib Kuu seis muuta sind närvilisemaks. Varu kannatlikkust. Mis puutub tööalaseid asju, siis peaksid sa saama häid uudiseid neljapäeval 29. aprillil ja reedel 30. aprillil. Pane sellel ajal oma plaanid ja projektid paika ning tee esimesed sammud nende elluviimiseks. Praegused plaanid õnnestuvad kindlasti. Nädalavahetus võib kaasa tuua pingeid lähedastega ning eriti elukaaslasega. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Palju õnne, sinul peaks sellel nädalal eriti hästi minema. Veenus toetab sind, Merkuur soosib sind ja toob sulle head õnne nii töö juures, kui eraelus. Nädalavahetus peaks tulema eriti romantiline tänu Kuu seisule. Mõned kahtlused võivad su hinge närida teisipäeval 27. aprillil ja kolmapäeval aga see kõik on kiiresti mööduv. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Neljapäev ja reede võivad tuua väikeseid pettumusi tänu Kuu seisule. Selleks, et olukord liiga pingeliseks ei läheks sinu ja teiste vahel, katsu rohkem kuulata ja ole mõistev. Esmaspäev 26. aprill peaks sulle aga head õnne ning oodatud uudiseid tooma. Sellel nädalal on õhus ka armastust : vallalised, hoidke silmad lahti! 

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli )

Kallis Vähk. Planeedid soosivad sind eriliselt sellel nädalal: sa võid oodata häid uudiseid ja head energiat. Marss muudab sind enesekindlamaks ja tugevamaks: sa võid tunda, kuidas kõik hakkab korraga hästi minema ilma, et sa midagi ise selle jaoks teeksid. Ka töö juures sujuvad asjad hästi ja sa võid kohtuda ühe inimesega, kelle tutvus sulle kasulik võib olla. Veenus soosib ka armastuse asju. Nädalavahetusel võid sa tunda end ainult närvilisemana. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Merkuur ja Veenus võivad su teele takistusi tuua sellel nädalal. Kui sa oled paarisuhtes, siis võib sinu ja su kaaslase vahele tekkida arusaamatusi ja lahkhelisid, eriti pingeliseks võivad osutuda teisipäev ja kolmapäev. Ka töö juures võib õhkkond olla üsna pingeline ning raske. Aga ära muretse, sa oled tugev ja tuled sellest kõigest välja.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Tänu Merkuurile ja Veenusele võid sa saada teisipäeval või kolmapäeval väga häid uudiseid. Kaks viimast aprillikuu päeva võivad tulla keerulisemad tänu Kuu seisule, mis toob su teele takistusi ning ootamatuid sündmusi. Ole kannatlik.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. See nädal algab hästi tänu Kuu seisule. Kuu tagab sulle edu sinu projektide ja plaanide ellu viimise juures. Nädala lõpus võid sa tunda suuremat väsimust ja stressi. Neljapäeva ja reede vahel on sind ootamas hea üllatus. 

 

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Sellel nädalal ei lähe kõik sinu ootuste kohaselt. Töö juures võib õhkkond olla suhteliselt pingeline ning ärev. Teisipäeval ja kolmapäeval peaks sul olema aga rohkem õnne armastuses.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Aprilli viimased päevad toovad sulle suurt õnne ja muudavad kuu lõpu ilusaks. Unusta kõik oma kahtlused ja mured, elu on ilus. Kasuta seda perioodi ära oma plaanide ellu viimiseks ja ära unusta töö juures palgatõusust rääkida. Õnneplaneet Jupiter ise on sinuga ja toob sulle head edu sellel nädalal. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Tänu Veenusele ja Merkuurile suureneb sinu tutvusringkond sellel nädalal. Mis puutub armastusse, siis toob see nädal sulle häid uudiseid. Töö juures võib silmapiirile tekkida uusi ja põnevaid väljavaateid. Marss ainult võib tuua kaasa väsimust ja stressi. Laupäev ja pühapäev aga toovad suuremat õnne.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Sellel nädalal ootab sind ees isiklik revolutsioon. Sa võid oma elu üle sügavalt järele mõtelda, sa võid tunda suuremaid kahtluseid teatud asjades. Ära reageeri liiga tuliselt ja emotsionaalselt teisipäeval ja kolmapäeval. 


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. Sulle toob see nädal palju head õnne. 3 planeeti ise toetavad sind sellel viimasel aprillikuu nädalal: sa võid kindel olla Veenuse, Marsi ja Merkuuri abile. Tänu Veenusele näed sa elu läbi roosade prillide, eriti nädalavahetusel, kui õhus on armastust ja romantikat. Marss ja Merkuur tagavad sulle vajaliku energia ja enesekindluse. Töö juures võid sa oodata häid ja ootamatuid üllatusi, eriti teisipäeva ja kolmapäeva vahel. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

 

Kommentaare ei ole