{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 19 - 25. aprilliks

  Foto : unsplash / Tom Bradley   Sellel nädalal jõuab Merk...

 

Foto : unsplash / Tom Bradley

 

Sellel nädalal jõuab Merkuur Sõnni märki ja Marss lahkub Kaksikutest.


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär. 23. aprillil jõuab Marss Vähi tähemärki ja seega võid sa tunda suuremat väsimust ja stressi. Kuu seis pole sinu jaoks praegu soodne ja võib tuua kaasa pingeid pühapäeval 25. aprillil. Ära tee sellest kõigest välja. Tee julgeid plaane selleks aastaks ja näita välja ettevõtlikkust. 

Head õnne toovad sulle 20. aprill, 21. aprill ja 22. aprill.

 

Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Eelmisel nädalal soosis sind armastuse planeet Veenus. Sellel nädalal toetab sind Merkuur, olles konjunktsioonis sinu märgiga. Seega on sind ees ootamas väga hea ja edukas nädal  nii ametialasel pinnal, kui eraelus. Lisaks sellele jõuab reedel 23. aprillil Marss tagasi ja toob su ellu positiivset energiat.

 

Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Marss särab sinu tähtkujus kuni 23. aprillini ning toob su ellu palju head energiat. Ta aitab sul teha häid valikuid ning sihtida kõrgemale. Tööasjades võib see sulle suurt kasu tuua. Eriti suurt õnne tõotavad tuua teisipäev 23.aprill, kolmapäev 21.aprill ja neljapäev 22. aprill tänu Kuu seisule. Reede ja laupäev võivad tuua aga mõningaid takistusi.

 

 

 

 

 

Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Sellel nädalal saad sa väga häid uudiseid. Kui viimasel ajal pole tööasjad sujunud just alati sinu ootuste kohaselt, siis nüüd on Merkuur tagasi ja toob su ellu uusi häid võimalusi. Haara neist kinni ja kasuta kõiki võimalusi ära. Lisaks sellele jõuab 23. aprillil Merkuur sinu tähemärki ja tõotab sulle edu tuua. Sellel nädalal võivad su unistused tõesti täituda! 

 

Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Selle nädala esimesed päevad võivad olla üsna keerulised ja pingelised. Töö juures võib ette tulla takistusi, suhted võivad olla raskemad teistega. Lisaks Merkuurile seisab ka Jupiter sinu vastu ja see ei muuda olukorda kergemaks. Kuu aga toob sulle õnne teisipäeval 20. aprillil, kolmapäeval 21. aprillil ja neljapäeval 22. aprillil. 

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. See nädal tuleb väga õnnelik sinu jaoks. Kohe nädala algusest saadik toetab planeet Merkuur sind, tuues su ellu häid võimalusi ja kohtumisi inimestega, kes võivad tööasjades sulle kasu tuua. Neljapäeval jõuab ka Marss tagasi ja hakkab sinu huvides tegutsema, andes sulle head energiat. Sa tunned, kuidas väsimus kaob ja energiat juurde tuleb. Ja head mõtted pähe tulevad. Kuu toob sulle head õnne reedel 23. aprillil ja laupäeval 24. aprillil. 

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Nädala alguses on sind ootamas üks hea uudis! Lõpuks ometi leiad sa tagasi oma hingerahu ja rõõmsa meele. Hoia end aga rohkem reedel 23. aprillil, kui Marsi asetsus võib kaasa tuua suuremat väsimust. Aga ära muretse, sest Kuu toob sulle head õnne pühapäeval 25. aprillil. 

 

 

 

 

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Tänu Merkuurile ja Veenusele tuleb see nädal natuke raske ja keeruline sinu jaoks. Töö juures võib ette tulla lahkhelisid. pereelus võib tekkida pingeid. Isegi, kui sa oled paksu nahaga, siis pead sa siiski sellel nädalal rohkem puhkama. Ja katsu jääda teiste suhtes võimalikult heatahtlikuks. Nädala lõpus võid sa saada aga hea uudise! 

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Marss ei ole enam opositsioonis sinu märgiga ja see on hea uudis. Sa peaksid tundma end paremas vormis ja leidma tagasi oma optimistliku meele. Töö juures võid sa saada häid uudiseid 20, 21 ja 22. aprillil. Nädalavahetusel võib miski või keegi tekitada sulle aga südamevalu.

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal tuleb nii häid, kui halbu päevi. Nädal algab aga hästi, sest Merkuur toetab sind ja toob sulle häid võimalusi, mis tõotavad sulle head kasu kaasa tuua. Nädala lõpus aga võid sa tunda suuremat stressi ja pinget.

 

 

 

 

 

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Nädala algus algab üsna keeruliselt ja võib kaasa tuua tööalaseid takistusi ning viivitusi. Aga ära muretse, sest Jupiter ja Saturn toetavad sind ja tänu neile võid sa suuri asju sellel nädalal korda saata. 

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad. Merkuur ise toetab sind ja seega võid sa sellel nädalal kohtuda väga huvitavate inimestega, kes sulle tööasjades võivad kasu tuua. Samuti on Marss sinuga ja aitab sul oma plaane järgnevate nädalate jooksul ellu viia. Reedel ja laupäeval võid sa saada häid uudiseid, mis su tuju heaks teevad. 

 

 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole