{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks puu ja vaata, mis sind ees ootab!

Psühholoogilised testid annavad aimu alateadvuse tööst . Meie alateadvuses on peidus kõik hirmud, lootused ja ootused, millest meil sageli e...

Psühholoogilised testid annavad aimu alateadvuse tööst. Meie alateadvuses on peidus kõik hirmud, lootused ja ootused, millest meil sageli endalgi aimu ei ole. Alateadvus on see, mis teeb meie eest valikuid, otsustab ja juhib igapäevases elus. See, mida tulevik sulle toob, sõltub suurel määral sinu mõtetest ja unistustest. Teadlased on kindlaks teinud, et optimistlikud inimesed elavad kauem, nende tervis on parem ja nad ei kannata nii palju stressi all, kui teised. Miks see nii on? Sest nad ei lase eluraskustel end maha murda ja usuvad kaljukindlalt, et peale tormi tuleb päike taas välja. Optimistlik inimene usub, et paremad ajad on alles ees, pessimist näeb enda ümber ainult halba ja on kindel, et elu läheb aina halvemaks. Seega juhivad mõtted ja uskumused inimese samme. Mida on tulevikul aga sulle varuks? Milline inimene oled sina?

Vaata allolevat pilti, kuula oma sisemist häält ja vali üks puu, mis tundub sulle kõige hingelähedasem. Lase oma alateadvusel valida, seega vali see puu, mis sulle kõige esimesena silma jääb.


depositphotos





Kas oled valmis?


Asume siis tulemuste juurde.


1. puu


depositphotos
Kõige tõenäolisemalt oled sa selliste inimeste seast, kes näevad alati klaasi pooleldi täis olevat. Sinu jaoks on elu üks suur seiklus täis toredaid üllatusi.

Sa oled alati valmis asuma millegi uue ja põneva kallale, sulle meeldivad muutused ja elul on sulle veel nii palju põnevat ja toredat varuks. Palju meeldivaid sündmusi ja üks suur üllatus (hea üllatus!!!) on sind ootamas! Sa oled selle ära teeninud.

2. puu


depositphotos
 Sa oled iseseisev. Sinu jaoks piire ei ole olemas ja sa valid alati tee, mis sobib sulle kõige paremini.

Tulevikul on sulle midagi head varuks, järgmiste aastate jooksul on oodata sissetuleku kasvu, sest sa leiad hea idee, mis võimaldab sul raha teenida. Lisaks sellele ei nõua see palju pingutusi, sul võib olla tunne nagu läheks kõik iseenesest ja nii hästi, kui võimalik. Kui sa jääd kindlaks oma põhimõtetele ja oled piisavalt otsusekindel, siis ootab sind edu.



3. Puu

 
depositphotos
Sulle meeldib palju mõtiskleda elu üle. Sa oled õrna iseloomuga ja tahad end kaitsta teiste eest.


Tulevikul on sulle aga midagi head varuks, su ellu tuleb inimene (sõber või kallim), keda sa oled kaua oodanud ja kes sind lõpuks ometi ilma sõnadeta mõistab. See muudab su elu ilusamaks, kui su kõrval on inimene, kellega sul nii palju ühist on.

4. puu


depositphotos
Sa oled tasakaalukas ja praktilise meelega inimene. Paljud inimesed hindavad sind kõrgelt, sest sa ei ela unistustes ja tead, mida tahad. Sind usaldatakse palju.

Isegi, kui pealtnäha paistab nagu sa oleksid tugev ja su meelerahu on raske kõigutada, siis tegelikult on nii, et sa ei näita oma tundeid teistele välja. See muudab aga raskemaks sinu suhteid vastassooga. Muutused on aga tulemas, su ellu on jõudmas inimene, keda sa oled kaua oodanud. Võib-olla on tegemist sõbraga, võib-olla kallimaga.



5. puu


depositphotos
Ilmselt oled sa enesekindel inimene. Sinu elus on kõik kontrolli all, sa ei usu juhustesse.

Sa ei jäta oma töid ja toimetusi hilisemaks ja tunned rahuldust alles siis, kui oled alustatud töö lõpuni viinud.

Sind on ootamas tasu sinu hea töö eest - võib-olla karjääritõus, võib-olla palgatõus, võib-olla aga pärandus, mida sa oodatagi pole osanud.

6. Puu


depositphotos
Sa oled rahumeelsete kavatsustega inimene. Sulle meeldib veeta aega oma sõpradega aga ka üksi olles ei tunne sa igavust.

Su ellu on saabumas inimene - mõni sõber või armastus - keda sa oled ammu endale igatsenud. Keegi, kes sind mõistaks ja sinust aru saaks. Ja kelles sa pettuma ei pea.

7. Puu


depositphotos
Tõenäoliselt oled sa analüüsiv inimene, kes on enesekindel ja keda võib alati usaldada. Sinu elus on alati kõik paigas ja sa tead, mis on kõige tähtsam.

Palju häid sündmusi on sind ootamas, sa tunned suurt uhkust selle üle, mida sa teinud oled!



8. Puu


depositphotos
Tõenäoliselt oled sa romantilise hingega suur unistaja. Sa järgid alati oma südant. Kõiges, mida sa teed. Sa pead eemalduma inimestest, kes sulle head ei soovi, ainult nii saad sa õnnelikuks.

Su ellu on saabumas inimene, kelle seltsis sa ennast lõpuks hästi tunned. Mõni hingesõber, kellega sa saad kõigest rääkida.

9. Puu


depositphotos
Sa oled ilmselt hea suhtleja ja sulle meeldib inimestega rääkida. Sulle meeldib vastutustunne ja elada oma tahtmist mööda.

Sulle ei meeldi rutiin ja sa tahad alati kõiges osaleda.

Sind ootavad ees sündmused, mis võimaldavad sul oma võimeid proovile panna ja kus sa saad oma ettevõtlikkust ära kasutada. Tee seda õigel hetkel ja sind ootab suur tasu.

Kommentaare ei ole