{ads}

HIDE

Viimased

latest

Noorkuu Jääras : vaata, millist mõju avaldab kuu 12. aprillil

Foto : pixabay / birrelwalsh     Noorkuu Jääras toob kaasa ...

Foto : pixabay / birrelwalsh

 

 

Noorkuu Jääras toob kaasa uut energiat ja lubab kõik uueks teha. Just praegu on kõige õigem aeg teha uusi plaane, võtta vastu uusi ja paremaid otsuseid, ületada iseennast, saada üle oma hirmudest. Astroloogilise aasta kõige esimene noorkuu toob kaasa muutuseid.

Noorkuu aeg on imeline hetk. Isegi kadudes silmist ei kaota kuu oma mõjuvõimu. 

Sellel kuul on noorkuu Jäära märgis. Jäära iseloomustab aga tema tugev isiksus. Ta tegutseb mõtlematult, järgnedes oma sisemisele häälele. Talle meeldib juhtida, korraldada, käskida, suunata. Tema on see, kes otsutab ja kelle järgi teised tegutsema peavad. 

 

 

 

 

Noorkuu Jääras võibki meie tavalise elurütmi segi lüüa, sest Jäär tahab, et me rohkem tegutseksime. Et meil oleks piisavalt julgust, et oma elu ja maailma muuta. Et me vabastaksime end oma hirmudest, mis meil takistavad õnnelikud olla. Vabaneksime sellest hingelisest koormast ja sihiksime kõrgemale ning kaugemale. 

Ilmselt pole see kellelegi saladuseks, et noorkuu aeg on väga soodne soovide tegemiseks. Astroloogid soovitavad koostada sellel perioodil nimekiri kõigest sellest, mida sa tahad oma elus korda saata ja ära teha. Kuna tegemist on astroloogilise aasta kõige esimese noorkuuga, võivad sinu soovid juba sellel aastal täituda! Planeedid on sinuga, et aidata sul vastu võtta kõige paremaid otsuseid.

Marss Kaksikutes liitub Jupiteriga ja annab sulle julgust ning ambitsiooni, et sa sihiksid kõrgele ja julgeksid hüpata üle oma varju.

Kommentaare ei ole