{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop 5 - 11. aprill

Foto : unsplash / Salah Aikt Mokhtar      Kui Merkuur ja Ve...

Foto : unsplash / Salah Aikt Mokhtar

 

 

 Kui Merkuur ja Veenus säravad Jäära märgis, siis ennustab see nädal head õnne kõikidele tulemärkidele ehk Lõvidele, Jääradele ja Amburitele. 

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)  - uus nädal, mis algab väga hästi

Kallis Jäär. Selle nädala staar oled sina. Lisaks sellele tähistad sa oma sünnipäeva. Merkuur jõuab sinu märki ja Veenus pole kaugel. Tänu Merkuuri mõjule võivad sind oodata uued ja kasulikud ametialased projektid. Mis puutub südameasjadesse, siis Veenus ise toob su ellu armastust. 10 - 11. aprilli vahel võib juhtuda midagi väga ilusat!


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - sinu tugev isiksus tuleb sulle kasuks

Kallis Sõnn. Sa oled jõudmas natuke keerulisse perioodi, mis hõlmab su raha- ja tööasju. Aga ära muretse, sind ei murra miski ja sa saad kõigest üle. Ja kõik planeedid ei ole sinu vastu: Kuu toob sulle esmaspäeval 5. aprillil, neljapäeval 8. aprillil ja reedel 9. aprillil. Võimalikud peresisesed lahkhelid võivad tekkida 6 - 7. aprilli vahel. Kannata kõik vaikselt ära, juba järgmine nädal toob paremaid muutuseid. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Marss toetab sind

Kallid Kaksikud. Selle nädala jooksul ei suuda mitte keegi sind takistada. Kui sa oled midagi pähe võtnud, siis viid sa selle lõpule. Sa oled energiat täis ja otsusekindel ning kõike seda tänu Marsi toetusele. Sa oled valmis vastu astuma kõikidele takistustele. Kasuta oma energiat enda kasuks ära 6 ja 7. aprillil, sest see võib tööasjades sulle head õnne kaasa tuua. 

 

 

 

 


Vähi nädalahoroskoop - 22. juuni - 22. juuli ) - kuula rohkem ja vaidle vähem

Kallis Vähk. Esmaspäev ei ole sinu jaoks kõige soodsam, sest Kuu on sinu vastu ja see muudab sind närvilisemaks. Koduseinte vahel võib ette tulla pingeid ja lahkhelisid, eriti nädala alguses. Neljapäev ja reede toovad sulle rohkem head õnne. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - soodne aeg töö tegemiseks

Kallis Lõvi. Merkuur on sellel nädalal taas sinu kõrval ja aitab sul paremini suhelda. See toob kaasa paremaid muutuseid tööasjades. Isegi, kui Jupiter ja Saturn on praegu sinu vastu, aitab Merkuur sul siiski edukalt kõiki plaane ellu viia ning lahendada probleeme valutult. 6 - 7. aprillil võid sa tunda suuremat väsimust ja isegi masendust.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - hoia oma tervist

Kallis Neitsi. Sellel nädalal võid sa tunda suuremat väsimust ja masendust, sest Marss ja Kuu on sinu vastu neljapäeval ja reedel. Hoolitse rohkem enda eest, see aitab sul rasketest aegadest paremini üle saada. Esmaspäeval ja teisipäeval võid saada aga häid uudiseid! Armastuseasjades võib ette tulla pingeid ja lahkhelisid.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Jupiter toetab sind

Kallid Kaalud. Merkuur ei soosi sind ja see võib kaasa tuua pingeid järgmiste nädalate jooksul, eriti tööasjades. Aga ära muretse, Jupiter on jälle sinuga ja tõotab sulle edu ning head õnne kaasa tuua. Eraelus võib tulla ette pingeid, eriti lähedastega.

 

 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november ) - naudi seda nädalat!

Kallis Skorpion. Kasuta selle nädala head ja positiivset energiat ära selleks, et lahendada kõik oma probleemid, sest aprilli keskpaigas võivad kaks planeeti sulle probleeme kaasa tuua ning muuta suhtlemiste teistega raskemaks. Kolmapäeval võid sa olla tavalisest närvilisem ent ülejäänud nädal peaks tulema sinu jaoks väga hea ja õnnelik. Naudi oma elu.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - sind on ees ootamas ilusad üllatused

Kallis Ambur. Isegi, kui Marss võib sulle kaasa tuua väsimust ja stressi, siis on sind sellest hoolimata ees ootamas väga ilusad uudised. Uued plaanid ja võimalused avanevad sulle sellel nädalal tänu Merkuurile ja Veenusele nii armastuses, kui tööga seotud asjades. Ja kuu toob sulle kaasa head energiat 6, 7, 10 ja 11. aprillil. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - muuda oma suhteid lähedastega paremaks

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal pead sa olema väga kannatlik, sest Veenus ja Merkuur ei ole just kõige paremini sinu suhtes häälestatud. Õnneks ei kesta see kaua - juba aprilli keskpaigast tulevad hakkavad nad taas sulle naeratama. Praegu aga võivad nad sulle kaasa tuua takistusi töö juures ja eraelus. Hoolitse oma tervise eest (liigu rohkem, mediteeri, joo palju vett) ning katsu rahulikumalt suhelda oma lähedastega. Keskendu ainult peamisele.

 

 

 

 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - õnn armastuses

Kallis Veevalaja. Nii nagu eelmisel nädalal, tõotab ka see nädal tuua sulle head õnne. Merkuur on tagasi sinu kõrval ja aitab sind. Sul on palju energiat, sa saad kõigiga hästi läbi ja hea õnn saadab sind. Eriti palju õnne tõotavad tuua 6 - 7. aprill. Nädalavahetusel on aga õhus armastust.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts ) - ole kannatlik

Kallid Kalad. Neljapäev ja reede ( 8 - 9. aprill) tõotavad sulle eriti palju õnne tuua. Marss aga, kes on sinu vastas, võib tuua kaasa väsimust ja pingeid töö juures. Sellest hoolimata võid sa oodata just töö juures sellel nädalal väga häid uudiseid.

Kommentaare ei ole