{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Pilt : freepik    Armastus Pa...

 

Pilt : freepik

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse asend äratab sinus sensuaalse külje ja paneb sind mõtlema sellele, et sa tahaksid oma suhet romantilisemaks muuta. Loodame, et su elukaaslane sinu soovidele vastab.

Vallalistele : Armastuseplaneet Veenus võtab sind oma kaitsva tiiva alla ja külvab sind oma soosinguga üle. Isegi nende ellu, kes on igapäevaselt tööga liiga hõivatud, võib armastus tulla täiesti ootamatul ja juhuslikul moel. 


Töö

Sul on raske oma tööle keskenduda hetkel. Sa vajad liikumist, tegevust, muutusi oma ellu. Ja oled otsustanud oma unistused ellu viia. Sa oled õnneks piisavalt otsusekindel ja sul on vajalik energia, et teha oma plaanid teoks ja viia ma unistused täide. Sa paned alguse ühele tähtsale projektile, mis sul juba mõnda aega südamel on.

 

 

 

 

 

Tervis

Planeetide seis peaks pigem soodsalt mõjutama sinu tervist, andma sulle energiat ja jõudu. Uraani tõttu võid sa tunda end tavalisest närvilisemana. Ja tunda liiga palju stressi mõnel päeval. Katsu liikuda rohkem värskes õhus ja teha sporti.

 

Raha

Sellel nädalal soosivad tähed sinu rahalist seisu. Sa võid saada ootamatult mõne suurema summa raha, mille abil sa saad teha ühe hea tehingu, millest sa oled juba ammu unistanud. 

Kommentaare ei ole