{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / DocuSign...

Foto : unsplash / DocuSign

 

 

 Armastus

Paaridele : See nädal tuleb sensuaalsuse tähe all. Ja kui su kaaslane ei peaks tundma samasugust kirge, kui sina, siis võib juhtuda, et sa lähed mujale otsima seda, mida sa koduseinte vahelt ei saa. Vaata, et sa skandaali ei tekita.

Vallalistele : Neptuun ise toetab sind ja sa võid teda usaldada. Armastuse asjades peaks sellepärast kõik hästi minema: sind armastatakse ja sina armastad. Sulle kinnitatakse seda veel eriliselt. Ja sa oled rohkem, kui rahul.

 

Töö

Sinu karjääri sektoris ei ole praegu ühtegi planeeti, seega ei tohiks mingeid erilisi sündmusi sellel nädalal aset leida. Kui sa kavatsed aga puhkusele minna, siis peaksid sa enne tugevdama oma positsiooni. Tänu õnnelikule olukordade kokkusattumisele võib sind oodata aga hea üllatus. Üks juhuslik ja väga kasulik kohtumine võib aset leida.

 

 

 

 

 

Tervis

Sa peaksid üldiselt olema heas füüsilises ja vaimses vormis. Kui sa aga tahad kõigega samal ajal tegeleda, siis võid sa tunda väsimust.

 

Raha

Selleks, et raha juurde saada, ära hakka imesid ootama. Ära kuluta oma raha lotomängudele ja ära oota liiga innukalt, et keegi sulle oma raha pärandab. Kõige kindlam võimalus selleks, et kindlustada endale parem tulevik, on teha tööd ja pidada targematega nõu. 

Kommentaare ei ole