{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Lesly Juarez Armastus Paaridele...

 

Foto : unsplash / Lesly Juarez


Armastus

Paaridele : Armastuse jaoks on tähtede seis sellel nädalal eriti soodne. Paarisuhtes elavate inimeste suhe muutub lähedasemaks ja tugevamaks, sellel nädalal on palju armastust ja hoolimist õhus. Ja kõik peaksid sellega rahul olema. 

Vallalistele : Sellel nädalal ei kuula sa mitte mõistuse, vaid südame häält. Praegune periood on väga soodne selleks, et lihtsalt armuda ja olla õnnelik. Mõtlemata ning muretsemata sellepärast, mida tulevik toob. 


Töö

Päike muudab sind küll ambitsioonikamaks aga Saturn ei lase sul kõike, mida sa planeerid, ellu viia. Kasuta praegust perioodi tuleviku ettevalmistamiseks ära, sest mõned planeedid annavad sulle uusi ideid ja mõtteid, mis on palju huvitavamad, kui need, millest sa kümne küünega kinni hoiad ja mida sa iga hinna eest kaitsed tormide ja tuulte eest.

 

 

 


Tervis

Tervis ei tohiks sulle sellel nädalal probleeme tekitada. Võib-olla mõned hingamisteedega seotud probleemid tulevad sind kimbutama aga ei midagi tõsist. Ja ka selles pole midagi üllatavat, kui sa elad linnas, kus saastatusetase on kõrgel.


Raha

Sul on võimalusi, mille abil teha korralikke ja kasulikke rahalisi tehinguid. Sa võid kindlustada oma materiaalset seisu näiteks  läbi investeerimise. Tänu tähtede erakordsele seisule on praegune periood eriti soodne kõige suhtes, mis puutub rahasse.

Kommentaare ei ole