{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Annie Sp...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse aspekt on väga harmooniline praegu ja innustab sind rohkem investeerima oma suhte värskendamise peale. Peleta rutiin ja üksluisus eemale. Miks mitte minna kuskile nädalavahetust veetma ainult kahekesi? 

Vallalistele : Veenuse aspekt tõstab sinu head tuju ja muudab sind kirglikumaks. See on kindel märk, et sa oled avatud uute suhete jaoks, ootamatuteks kohtumisteks, ilusteks tunneteks ja armastuseks.

 

Töö

Tähtede seis aitab sul praegu ellu viia oma projekte. Ainult sinust endast sõltub see, kuidas sa ennast väärtustad, millist tulevikku sa endale tahad ja millise palga vääriliseks sa end hindad. Kõik on võimalik sellest hetkest, kui sa ise hakkad endasse uskuma. Sa pead teadma lihtsalt, et su unistused võivad täituda. 

 

 

 

 

Tervis

Kui jätta kõrvale Neptuuni aspekt, mis võib muuta sind neljapäeval närvilisemaks, siis ei terviseprobleemid sind kimbutada sellel nädalal ei tohiks. Marss tagab sulle vajaliku energia.

 

Raha

Sinu rahasektoris ei ole näha planeete, mis võiksid su rahaasju ohustada. Aga ära kuluta sellegipoolest liiga palju praegu. Merkuur innustab sind rohkem kulutama, kui säästma.

Kommentaare ei ole