{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop 09 - 15. aprill

Foto : unsplash / Pascal Debrunner   Armastus Paaridele...

Foto : unsplash / Pascal Debrunner
 

Armastus

Paaridele : Teie suhe kannatab nii positiivseid, kui negatiivseid mõjutusi. Negatiivse külje pealt toob Saturn kaasa pingeid ja lahkhelisid elukaaslasega. Positiivse külje pealt toetab teid Veenus, kes aitab nurki siluda. 

Vallalistele : Väga soodne periood tänu Kuu seisule, kes sind alati toetab ja armastab, toob su ellu rõõmu, õnne ja armastust. Kõigil nendel, kes ootavad kannatamatult seda õiget inimest oma ellu, on juba varsti põhjust rõõmustamiseks. 


Töö

Kui sa oled olnud kogu hingega oma töö juures ja tõesti vaeva näinud, et see edeneks, peaksid sa hakkama nüüd lõikama oma pingutuste vilju tänu Neptuunile, kes sind praegu soosib. Ära kuluta oma energiat tühistele vaidlustele oma töökaaslastega.

 

 

 

 


Tervis

Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures, sest Saturni asetsus, kes on sinu tervise sektoris praegu, ei ole väga negatiivne. Hoia end siiski haigetest inimestest eemale, sest sa oled hetkel väga vastuvõtlik igasugustele mikroobidele ja viirustele. Ja pane end soojalt riidesse, et sa külma ei saaks, sest kõik need probleemid on seotud ka külma ja niiskusega. Sa ei ole nii tugeva tervise juures, kui tavaliselt ja võid kergesti mõne külmetushaiguse saada.


Raha

Pluuto asetus on üsna paljutõotav sinu rahalise seisu pealt. Ära siiski paiguta oma raha kahtlastesse tehingutesse ega anna suurtele kiusatustele järele. Isegi, kui Pluuto sind kaitseb, on parem jääda ettevaatlikuks. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Kommentaare ei ole