{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Pilt : freepik  Armastus Paaridele : Tänu Saturni ...

 

Pilt : freepik

 Armastus

Paaridele : Tänu Saturni mõjutusele oled sa valmis tegema selliseid järeleandmisi, millest sa ennem oleksid keeldunud. Kuu mõjutab sind aga äärmuslikke otsuseid vastu võtma. Need, kelle suhe oli juba nõrk, võivad mõtelda rohkem lahku minemise peale.

Vallalised : Sellel korral on planeetide seis nii hea, et su pilk lihtsalt kohtub selle õige inimesega täiesti juhuslikult. Nagu leiaksid eksinud hinged teineteist.

 

Töö

Saturni mõjutus võib kaasa tuua mõningaid viivitusi töö juures ja pettumusi. Aga ära heida meelt, seesama Saturn aitab äratada ka sinu ambitsioonikust ja paremini tegeleda oma kohustustega. Seega on tema mõju pigem positiivne.

 

Tervis

Midagi hullu ei tohiks juhtuda aga sa võid tunda suuremat väsimust ja energia puudust. Ära kurna ennast liialt. Võta tempot maha ja ära tegele selliste asjadega, mis sind liiga palju väsitavad.

 

Raha

Päikese mõju sinu rahalises sektoris võib parandada su sissetulekuid. Marss võib panna sind rohkem kulutama, kui vaja. Katsu jääda mõistlikuks ja pane raha kõrvale säästudeks. 

Kommentaare ei ole