{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 kõige raskemat asja, mis panevad su suhte tõsiselt proovile: kui te saate neist üle, olete te igaveseks koos

Foto : unsplash / Matthew Henry      Igas suhtes tuleb ette...

Foto : unsplash / Matthew Henry

 

 

 Igas suhtes tuleb ette nii häid, kui raskeid aegu. Aga raskustest üle saamine just liidabki paari kokku ja muudab suhet tugevamaks. Olenevalt suhtest on need elukogemused ja raskused kergemad või raskemad. 

Igas suhtes on asju, mis lõhuvad suhet või muudavad tugevamaks. Kui aga jääda mõistlikuks ja targaks, näha kaugemale ja teha järeleandmisi, on alati võimalik lahendusi leida. Mitte kunagi pole mõtet lahku minna tühiste asjade pärast. 

 

Vaata, millised on 8 kõige raskemat asja, mis panevad su suhte tõsiselt proovile.


1. Kuu aega ilma rahata

Kuu aega võib tunduda lühike aeg aga väga pikk, kui sul taskud tühjad on ja raha enam ei ole kuskilt võtta. Kui sa leiad, et suhtes on tähtsamaidki asju, kui raha ja arvad et te saate ikka kuidagi hakkama, sest kartulit ju on ja makarone ning riisi ka on veel kapis järgi. Aga kui on aeg arveid maksta ja kui sul lihtsalt pole, millega neid maksta, kui sa sa ei saa minna nädalavahetust veetma kuskile ega osta midagi head, siis võid sa ühel hetkel arvata, et tegelikult see polegi nii kerge ja lihtne nagu sa arvasid.

 

 

 

 

 


2. Kümme tundi autoga tee peal liiklusummikus

Ütleme, et sa oled välismaal lume tõttu tekkinud liiklusummikus ja mingit väljapääsu ei paista sellest olukorrast. Aeg tundub nii pikk... Rääkida ka enam millestki ei ole. Olukord muudab teid närviliseks. Aga kui te sellest olukorrast välja tulete, on teie suhe palju tugevam, kui varem. 

 

3. Erinevad poliitilised vaated

Kui teil on erinev arusaam ja erinevad poliitilised vaated, võib see igapäevase elu üsna raskeks teha, eriti, kui see sul tõesti südame peal on. 

 

4. Terve päev Ikeas

Te olete otsustanud kokku kolida ja lähete Ikeasse mööblit valima. Aga te ei suuda üksmeele jõude mööbli valiku suhtes. Pood on suur ja rahvamass väsitav. See võib ka tugevama närvikavaga inimese proovile panna.

 

5. Kaasüürilised

Elate te siis ise vanemate või sugulaste juures või on teil kaasüüriline: see olukord pole sugugi lihtne, sest kõigepealt puudub teie vahel intiimsus, kodus ei ole kunagi rahu ega vaikust. 

 

 

  

 

6. Distantssuhe

Suhe kauge maa tagant on väga keeruline ja alati raske. Kui selline suhe vastu peab vahemaale, jääb ta alati kestma.

 

7. Üks või mitu last

Laps on alati õnn aga suhte panevad lapsed tõsiselt proovile. 

 

8. Eestimaal puhkamas vihmase ilmaga

Ja vaadata teineteisele silma küsivalt, et mida me siis nüüd sellise ilmaga peale hakkame? 

 

 

Mis on teie suhet kõige rohkem proovile pannud? 


Kommentaare ei ole