{ads}

HIDE

Viimased

latest

27. aprillil särab taevas roosa superkuu ja viib su minevikumured minema

Foto : pixabay / Chiplanay      Nüüd on aeg minevikuga lõpp...

Foto : pixabay / Chiplanay

 

 

 Nüüd on aeg minevikuga lõpparve teha ning tõusta tuhast nagu fööniks  - just sellise ettepaneku teeb sulle seekordne täiskuu Skorpioni märgis 27. aprillil. Astroloogide sõnul aitab selle superkuu intensiivne valgus aidata meil paremini näha ja välja selgitada oma sügavamaid soove. 

27. aprilli varahommikul on kuu taevas palju suurem ja säravam. Ka meie emotsioonid on selle võrra tugevamad. 

Selle superkuu ajal võib aset leida nii mõndagi : suurte plaanide tegemised, uuestisünnid, lootused ja unistused : Roosa Superkuu puhub minema kõik viimaste kuude raskused ning toob endaga kaasa uue ning parema energia. 

 

 

 

 

Astroloogide sõnul saame me lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata. 

Superkuu näol on aga tegemist kuuga, mis seisab maale kõige lähemalolevas punktis oma orbiidis (umbes 356 500 km kaugusel) ja sellepärast paistab silmaga vaadates palju suurema ja säravamana, kui tavaliselt. 

Mis puutub roosasse värvusesse, siis on roosa ainult kuu nimi. Roosat kuud seostatakse kevadega, mil õitsev loodus on roosaka värvi võtnud tänu õitsevatele kirsipuudele. 

Seekordne täiskuu Skorpioni märgis võtab koorma meie õlgadelt, äratab meid üles ja aitab näha elu läbi teise pilgu. 

 

 

 

 

Skorpioni märk aitab meil teha läbi vaimset muutust ja tõusta tuhast veelgi tugevamana, kui enne. Praegu on õige hetk lõpetada muretsemine, hädaldamine, kaebamine, teha lõpp minevikuga, vabastada end kõigest sellest, mis sind koormab, mis su elu raskeks muudab ja mis takistab sul edasi minna. 

Teiste sõnadega valgustab see täiskuu meie hinge kõige pimedamaid soppe ja aitab meil vabaneda sellest, mida me oma hinges peidame. 

Ning tõusta tuhast nagu fööniks. 

Ent täiskuu Skorpionis võib tõsta ka ärevust ja masendust juba depressiivsete inimeste seas. Õnneks aga paari päeva pärast peaks see tunne kaduma ja tegema ruumi paremale energiale, mis aitab alustada uuelt ja puhtalt lehelt. 

 


Kommentaare ei ole