{ads}

HIDE

Viimased

latest

27. aprilli Roosa Superkuu : vaata, kuidas ta meid mõjutab

  Foto : pixabay / rkelchuri ...


 

Foto : pixabay / rkelchuri

 

 Selle aprilli Roosa Superkuu võib jääda unustamatuks paljude seast.

Iga kuu särab taevas täiskuu. Seekordne täiskuu aga on teistsugune, kui teised. Roosa Superkuu särab taevas 27. märtsil kell 06h33 Skorpioni märgis. 

 

Miks roosa? 

Superkuu on kuu, mis on oma orbiidil maale kõige lähemal (27. aprilli Superkuu on maast kõigest 363.869 km kaugusel!). Sellepärast paistab ta palja silmaga vaadates suurem ja säravam. Aga roosaks ta kindlasti ei muutu. Aprillikuu Superkuud nimetatakse roosaks sellepärast, et tegemist on kevadise täiskuuga, mis särab taevas lillede õitsemise ajal. 

 

 

 

 

Milliseid sodiaagimärke see Roosa Täiskuu negatiivselt mõjutab? 

Astroloogia järgi on Superkuu palju võimasama mõjuga, kui tavaline täiskuu. Juba ainuüksi tema lähedus Maaga (ja seega ka meiega) muudab tema mõju suuremaks ja seda nii halvas, kui heas mõttes. Tavaliselt täiskuu ajal magavad inimesed halvasti. Ja tõenäoliselt magavad halvasti sellel perioodil kõik need, kes on sündinud Sõnni, Lõvi, Skorpioni ja Veevalaja tähtkujus. Miks? Tegemist on pingega, mille põhjustajateks on Päike (maamärgis) ja Kuu (veemärgis), mis võib tekitada mõningast masendust. Aga samas selles Maa + Vee koosluses on ka palju kasulikku...

 

Milliseid sodiaagimärke seekordne täiskuu positiivselt mõjutab? 

Täiskuu Skorpionis (ettenägelik, kirglik ja kuulab oma sisemist häält) koos päikesega Sõnnis (elu nautija, kangekaelne, enesekindel) ennustab ainult head. See on ideaalne hetk kõigile, kes tahavad paika panna suuremaid tulevikuplaane. Kõik need, kes on sündinud Vähi, Neitsi, Kaljukitse ja Kalade tähtkujus, tunnevad kindlasti selle täiskuu hea mõju ja toetust oma igapäevases elus. Väike nõuanne: kuulake ainult oma sisemist häält, kui sa pead võtma vastu tähtsaid otsuseid.



Kommentaare ei ole