{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni aprillikuu horoskoop

Foto : pixabay / zapCulture     SÕNNI aprillikuu horoskoop Armastus Kuu esimene pool : Tänu Pluuto asetsusele oled sa reaalsusest ja igapäev...

Foto : pixabay / zapCulture

 

 

SÕNNI aprillikuu horoskoop

Armastus

Kuu esimene pool : Tänu Pluuto asetsusele oled sa reaalsusest ja igapäevasest elust kaugel ning sulle tundub, et su suhe ei sobi sulle enam. Sinu arvates peaks armastus olema midagi imelist; midagi, mis paneb südame kiiremini tuksuma ja silmad särama. Mitte harjumus ja igapäevased kohustused. Vallaliste jaoks on aga see periood pigem soodne. Kui sul on praegu soov teha esimene soov oma õnnele lähemale, siis mida julgem sa oled, seda parem õnn sind saadab. 

Kuu teine pool : Sa hakkad tõsiselt väsima oma suhtest, mis su elu piirab ja mis sulle lihtsalt enam ei sobi. Katsu olla mõistlikum! Kooselul on omad kitsendused ja kohustused aga samuti head küljed, mida ei tasu unustada. Vallalised, sellel kuul te lausa murrate südameid!

 

Töö

Kuu esimene pool : Neid, kes uut töökohta praegu otsivad, saadab hea õnn selle kuul. 

Kuu teine pool : Uued ja head ideed võivad sel perioodil tekkida.

 

Raha

Kuu esimene pool : Praegu on kasulik aeg selleks, et kindlustada oma materiaalset olukorda, teha kasulikke tehinguid, valmistuda tulevikuks ja näha kaugele. 

Kuu teine poole : Võib-olla oled sina see õnnelik, kes võidab suurema summa raha sellel kuul. Kui see nii ei ole, siis saad sa mujalt raha, kust sa ei teadnud seda oodata, sest hea õnn on sellel kuul sinuga. Aga ainult siis, kui sa ise sellesse ka usud. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole